Yeni bir haftanın başlangıcında yaşamınızı değiştirebilirsiniz

Yeni bir haftaya başladığımız bugün kendinizi performans olarak güçlü ve aktif hissediyor olabilirsiniz, çalışma hayatınızda birtakım ilerlemeler kaybedeceğinizi ve başarı çıtanızı yükselterek yeni işlere imza atabileceğinizi söyleyerek başlıyoruz...

Yeni bir haftanın başlangıcında  yaşamınızı değiştirebilirsiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç

Sevgili koçlar haftaya başlarken finansal konularınızın hızlı bir şekilde değişime girdiğini görerek başlayabilir ve bu alandaki beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bunun için gereken şey söylemek istediklerinizi doğru zamanda ifade etmek yönünde olacaktır. Bunun için özellikle hafta ortasını seçmeniz sizin için iyi sonuçlar getirebilir. Maddi konularda yeni işler ve projeler üretme arzusu bu hafta düşüncelerinizi fazlasıyla cezbedebilir. Bulunduğunuz konum sizlere yetmeyebilir. Üretken ve daha çalışkan olmak bambaşka işlere imza atmak isteyebilirsiniz. Ancak çalışma ortamında bu hafta söylemlerinize dikkat etmeniz gerekecektir. Zira özellikle bayan çalışma arkadaşlarınız sizin bir açığınızı yakalama eğiliminde olabilirler. Özel ilişkilerde ise eskisinden daha farklı bir süreç başlamakta artık birbirinizi daha iyi anlayabileceğiniz ve gönül bağını daha da kuvvetlendireceğiniz etkiler devrede. Ailevi konularda ise büyüklerinize daha fazla destek ve yardımcı olmanız gereken günler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu kısa bir tatil programı düzenlemek isteyebilir ancak iki seçenek arasında kalabilirsiniz.

Haftanın sözü:“Çalışmak ve daha fazla üretmek beni dinlendiriyor ve mutlu ediyor."

Boğa

Sevgili boğalar yeni bir haftaya başladığımız bugün kendinizi bazı konularda hırslı ve inatçı görüyor isteklerinizden vazgeçmeyeceğiniz konusunda kendinize güveniyor olabilirsiniz. Kariyer konusunda hafta başından itibaren alacağınız bazı haberler akabinde harekete geçmenizi ve yoğun bir şekilde eğitim almanıza neden olabilir. Zira bazı konularda hedefinizi yükseltmek için bu konuyla ilgili gereken akademik donanıma da sahip olmanız gerekmekte. Çalışma hayatında süregelen rutin işler bu hafta yerini yoğun bir tempoya bırakabilir. Zira yurt dışı bağlantılı işleriniz var ise burada önemli bir başarıyı yakalama şansınız yüksek gözüküyor. Özellikle hafta ortasından sonra girişeceğiniz işlerde önemli bir başarı sağlayabilirsiniz. Yöneticilerinize iletmek istediğiniz talepleriniz var ise bunları özellikle Perşembe günü iletmeniz olumlu sonuçlar getirebilir. Özel yaşamda ise partnere karşı baskıcı ve tutarsız bir tavır sergilemek yerine onu daha fazla anlamanız ve saygı duymanız gereken tavır içinde olmanız birlikteliğinizi daha da güzelleştirebilir. Bekâr boğalar hafta sonu sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirler. Bu karşılaşma sayesinde yeni bir aşkın ilk adımı atılabilir.

Haftanın sözü:“En büyük arzum ileride rahat edebileceğim bir hayatımın olması ise bunun için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım."

İkizler

Sevgili ikizler yeni bir haftaya başlarken duygusal anlamda bazı şeyleri keşfedebileceğiniz ve daha iyi anlayabileceğiniz bir takım etkiler altında olduğunuzu söyleyerek başlamak istiyorum. Zira gökyüzü etkileri bu hafta manevi olarak birçok şeyi daha iyi anlayabileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olmakta. Yıllarca yaşadığınız zorlukları ve insan ilişkilerinde yaşamış olduğunuz haksızlıkları düşünerek bu hafta bunların cevaplarını daha iyi bulabileceğiniz kadersel dönüşüm süreci başlamış bulunmakta. Aynı zamanda bu ay içinde yaşayacağımız Güneş ve ay tutulmaları da buna eşlik edecek gibi gözüküyor. Son derece karmaşıklığın barındığı bu ay birçok konuda değişimi müjdeliyor. Bu hafta finansal konularla ilgili beklenmedik bir haber alanlarda değişiklik yapmanıza neden olabilir. Beklediğiniz bir borcun ödemesi kolaylaşabilir. Özel yaşamda ise partnerinize daha fazla vakit ayırmanız ve onun duygusal dünyasını keşfetmeniz gerekecektir. Aranızdaki iletişim sorununu çözebildiğiniz takdirde birçok konuda başarılı sağlayabilirsiniz. Hafta sonu ise bir arkadaşınızın daveti üzerine keyifli bir eğlenceye katılabilirsiniz.
Haftanın sözü:“Kendimi yeniden keşfediyor ve şu ana kadar bütün bildiklerimi unutuyorum."

Yengeç

Sevgi yengeçler yeni bir haftaya başlarken kendinizi bazı konularda hem kararsız hem de güçlü hissediyor olabilir bazı duygusal gelgitlerin arasında kalabilirsiniz. Ancak bu birkaç gün sürecek olan etki sonrasında ev ve aile durumu ile ilgili bazı kararlar vermeniz ve bu kararları uygulamanız gerekebilir. Özellikle taşınma ve yer değişimi gibi konular yoğun bir şekilde gündeme oturacağa benziyor. Beklenmedik bu ani gelişme karşısında sizler de fiziksel ve ruhen de olsa küçük ama tatlı bir yorgunluk yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda evli ve çocukları olan yengeçler için eğitim süreci ile ilgili önemli haberler alabilir ve yoğun günlerin bir öncüsü niteliğinde olan bu günleri fazlasıyla hareketli bir şekilde geçirebilirler. Böyle zamanlarda partnerlerinin daha fazla ilgisine ve sevgisine destek duyabilirler. Ticaret ve pazarlama, yurt dışı bağlantılı işlerde çalışan yengeçler ise özellikle Perşembe günü itibariyle önemli bir başarıya imza atabilir. Finansal konularda ise yeni fırsatlar karşınıza çıkacak gibi gözükmektedir. Hafta sonu evinizle ilgili bazı tadilat işleri ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Haftanın sözü:“İnsanları seviyor ve onlarla iletişim halinde olmaktan büyük keyif alıyorum."

Aslan

Sevgili Aslanlar yeni bir haftaya başlarken kendinizi hayatın akışına bırakmak yerine bazen de değişiklik yapmak isteyeceğinizi ve rutin ilerleyen günlerinizi değiştirebileceğiniz konusunda kendinize güvenerek başlayacağınızı söylemek istiyorum. Zira bugünlerde yeni şeyler yapma arzusu sizleri heyecanlandırabilir. Kendinizi hemen her konuda yenilemek ve düşüncelerinizi, fikirlerinizi değiştirmek bugünlerde aklınızda en fazla olan şeyler. Buna öncelikle yaşadığınız yerden başlayabilirsiniz. Ev içinde bazı ufak tefek değişiklikler yaparak düzenlemeler ve yaşadığınız alanı daha fazla güzelleştirmek gibi aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili bazı konularda tereddüt yaşıyor olmanız mümkün. Kendinizi tam bir şeye karar vermişken ondan vazgeçiyor gibi düşünebilir tecrübeli olan kişilerden bu konuda yardımlar almak isteyebilirsiniz. Yine bugünlerde sözüne itibar ettiniz kimselerin söylediği şeyler gerçekleşebilir ve en fazla buna şaşıran siz olabilirsiniz. Güneş ve ay tutulmasına yaklaştığımız bugünlerde ise duygularınızın karmaşık bir hal alması ve kendinizi içsel anlamda biraz da huzursuz hissetmeniz gayet normal bir durum. Çünkü kadersel dönüşümlerin yaşanacağı günlere doğru ilerlemekteyiz. Özel yaşantımızda ise yakın çevrenizde size hayranlık duyan kişilerin varlığından haberdar olabilirsiniz. Finansal konularda bazı fırsatlar
hiç umulmadık bir şekilde ayağınıza kadar gelebilir. Hafta sonu küçük bir tatil planı veya kaçamak yapmak isteyebilirsiniz.

Haftanın sözü:“Geleceğe yönelik verdiğim kararları esnetebiliyor ve zamanın bazı şeyleri değiştireceği olgusuna inanıyorum."

Başak

Sevgili başaklar yeni bir haftanın başlangıcında sizlere yaşamınızda değiştirebileceğiniz bazı şeyler için daha fazla güçlü olmanız gerektiğini söyleyerek başlamak istiyor ve yapmak istedikleriniz konusunda daha cesaretli davranmanızı öneriyoruz. Zira bu hafta sizler için çok değişken etkiler söz konusu olacaktır. Kısacası kendinizi bir şeyleri yapmaya çok fazla istekli görürken aynı zamanda içinizde bir güç te onu aşağıya çekmek için çabalayacaktır. Kendinizi bu anlamda kararsız ve çekimser hissedebilirsiniz. Bu nedenle duygusal gelgitlere izin vermeden içinizden geldiği gibi hareket ederseniz her şeyin daha da kolay ilerleyeceğini görebilirsiniz. Kariyer konusunda ise bazı hedeflerinizi yakalamak için sabırsız davranıyor olabilirsiniz. Ancak şartların tamamıyla oluşmasını beklemek biraz zaman alacağından sizler de bu zaman zarfı içinde kendinizi geliştirebilir ve bazı eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Özel yaşantıda ise bekar başakların fikirlerini değiştirebilecekleri kişilerle tanışmaları an meselesi olabilir. Evli ve çocukları olan başaklar ise onlarla ilgili sevindirici haberler almak mutlu olabilirler. Finansal konularda kazanımlarımızı artırmak ve ayağınıza kadar gelen fırsatları görmek için daha fazla gözünüzü açık tutmanız gerekmekte. Zira bu hafta içi bununla ilgili çok güzel fırsatlar yakalayabilir ve bunu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hafta
sonu kendinizle baş başa kalarak gelecek planlamaları üzerinde yoğunlaşabilir ve ileriye yönelik gerçekçi adımlar atmak için hesaplamalar yapabilirsiniz.

Haftanın sözü:"Bu aralar ihtiyacım olan şey huzur, karar ve mutluluk."

Terazi

Sevgili teraziler yeni bir haftanın başlangıcında çalışma hayatınızda birtakım ilerlemeler kaybedeceğinizi ve başarı çıtanızı yükselterek yeni işlere imza atabileceğinizi söyleyerek başlıyoruz. Kariyeriniz konusunda göstereceğiniz cesaret ve girişimcilik sayesinde sizlere bambaşka kapılar açılabilecektir. Yine çalışma ortamında birtakım baskılanmalar gözükmekte. Sizi çekemeyen bazı insanların sözel davranışlarına maruz kalabilir ve motivasyonunuzu düşürebilirsiniz. Ancak hiç çekinmeden hareket etmeli ve üzerinize düşen görev ne ise onu yapmaya gayret etmelisiniz. Özellikle perşembe günü itibariyle finansal konuda önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ayağınıza kadar gelen bu fırsatı çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Ailevi konularda ise geçmişten gelen birtakım durumlar yeniden sizleri kendinizi savunma noktasına getirebilir. Sakinlikle hareket ederek olaylara çözümsel odaklı davranmayı başarabilirseniz problemler zaman almadan ve kimseyi incitmeden çözüme kavuşabilir. Hafta sonu bekar teraziler için yeni birileriyle tanıştırılma günü olabilir. Keyifli bir organizasyon sırasında dikkatinizi çeken bir kişiyle karşılaşabilir ve onun etkisi altında kalabilirsiniz.

Haftanın sözü:"Çok çalışarak ve inanarak bir şeyi başarmak istediğimde onu gerçekten elde edebileceğini öğrendim."

Yay

Sevgili yaylar yeni bir haftaya başladığımız bugün finansal kaynaklarınız ile ilgili yeni bir fırsat yakalayabilir ve kendinizi maddi açıdan rahatlatabilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir gezi programı bu hafta içi itibariyle sizleri mutlu edebilir. Aynı zamanda birkaç karmaşık duygu içerisinde kalabilir ve hangisini seçeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Özel ilişkilerde ve ailevi ilişkilerde iletişimle çözemeyeceğiniz bir konunun olmadığını anlayarak sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Aynı zamanda çalışma arkadaşlarınızla beraber güzel bir takım arkadaşı olmanın keyfini yaşayabilir ve önemli bir başarıyı yoğun bir uğraş sayesinde alabilirsiniz. Bunun üzerine yöneticiniz tarafından sizlere yeni görevler ve sorumluluklar verilebilir. Kısacası bu hafta performans konusunda son derece kendinizi gösterebileceğiniz enerjiler devrede. İşinizle ilgili kısa bir seyahat yapmanız gerekebilir. Bu seyahat sırasında dikkat çekici bir şey fark edebilirsiniz. Özel ilişkilerde ise partnerinize karşı baskı uygulamaktan kesinlikle kaçınmalısınız. Birbirinize olan sevginizi daha fazla güçlendirmenin yollarını aramalısınız. Hafta sonu gerçekleştirmek istediğiniz bir plan dahilinde hareket edebilir ve yoğun geçen bir günün ardından manevi olarak büyük bir rahatlama hissedebilirsiniz.

Haftanın sözü: "Zamanın su gibi akıp gittiği bugünlerde her şeyi dolu dolu yaşayarak geçirmek istiyor ve etrafıma faydalı bir insan olmayı seçiyorum."

Oğlak

Sevgili oğlaklar yeni bir haftaya başladığımız bugün kendinizi performans olarak güçlü ve aktif hissediyor olabilirsiniz. Üzerinizdeki bu enerji sanki hiç bitmeyecek ve sizi sonsuza dek ayakta tutacakmış gibi hissedebilirsiniz. Gökyüzü etkileri bu hafta size bazı konularda fazlasıyla uyanık olmanız gerektiği konusunda mesaj verir nitelikte. Zira bazı kayıp ve çalınma olaylarına karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Hafta içi itibariyle unutkanlık seviyenizde bir artış yaşanabilir. Buna karşı gereken önlemi alarak kendinizi bazı şeylere karşı hazırlıklı hissetmelisiniz. Finansal konularda ise beklediğiniz bir kazanım gerçekleşmeyebilir. Bu konuda hayal kırıklığı yaşamaktansa kendinizi bir müddet daha oyalayacak bazı işlere vermeyi düşünecek ve moralinizi bozmadan ilerleyebileceksiniz. Ailevi konularda herkese karşı yardımsever ve sorunlara çözüm odaklı davranmanız sayesinde bazı konularda daha kolay ilerleyebildiğinizi görebilir sanki onların duasını almış gibi hissedebilirsiniz. Özel ilişkilerden yana bu hafta partnerinizin sağlığı ile ilgilenmeniz durumlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu itibariyle yakın bir dostunuzun daveti üzerine kısa bir seyahat programı gözükmekte.
Haftanın sözü: "Bazı şeylerin olmaması artık eskisi gibi beni üzmüyor. Kendim için en doğru olanın benim istediklerimden daha öte olduğunu anladım."

Kova

Sevgili kovalar yeni bir haftaya başlarken her şeyin daha da güzel bir şekilde ilerlemeye başladığını söylüyor ve sizin için artık yeni günlerin gelmekte olduğu müjdesini veriyoruz. Zira hem kariyer hem de özel hayatınızla ilgili gelişmeler sizleri mutlu edecek seviyeye gelmekte. Hayatınızın birçok alanında gördüğünüz değişimler bugüne kadar emek verip mücadele ettiğiniz durumlar karşısında yaşadığınız güzelliklerdi. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki birçok şeyi kazanmak için gereken bütün fedakarlığı ve çabayı fazlasıyla gösterdiniz. Bu hafta özellikle finansal konularda önemli fırsatlar yakında yakalayabileceğinizi söylüyor ve önünüze gelen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz. Özel ilişkilerde partnerinizin desteğini almak sizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Yine çalışma hayatınızda gösterdiğiniz üstün performansınız ve kişiler arası iletişiminiz göz dolduruyor. Bu hafta hukuksal konularla ilgili başarı yakalayabilir ve haklılık durumunuz ispatlanabilir. Gecikmiş borçlar ile ilgili ödemeler konusunda hafta sonuna doğru ilgilenmeniz gerekecektir. Ailevi ilişkilerde ise bazı kararlara karşı kardeş yada büyüklerinizin karşı çıkmaları sizde gerginlik yaratıyor olabilir. Her şeyi zamana bırakarak olaylara bir de farklı yönden bakmasını bilmeli ve zamanın bazı şartları değiştirebileceğini öngörmelisiniz.
Haftanın sözü:"Bugüne kadar sarf ettiğim bütün çabalar ve fedakârlıklarım artık meyvesini veriyor."

Balık

Sevgili balıklar yeni bir haftaya başladığımız bugün kendinizi çalışma hayatında fazlasıyla enerjik hissedebilir ve birçok sorumluluğu birden yüklenme gibi durumların altından rahatlıkla kalkabileceğinizi düşünebilirsiniz. Finansal konularla ilgili bazı talep ve isteklerinizi üst makamlara iletmek için sabırsız davranıyor ve hemen olmasını istiyorsunuz. Ancak hafta ortasından sonra özellikle Perşembe günü böyle bir talebiniz varsa iletmenizin daha doğru olacağını düşünmekteyiz. Çalışma ortamında özellikle bayan figürlerin kıskançlığı ile karşılaşabilir işinizi yaparken keyifsiz bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Ancak sizler bu gibi durumlar karşısında moralinizi bozmadan işinize samimiyetle sarıldıktan sonra her şeyi başarabilecek bir yapıya sahipsiniz. Özel hayatınızda ise partnerinizin sizinle daha fazla ilgilenmesini bekleyebilir ve ondan bazı isteklerde bulunabilirsiniz. Yine evli ve çocukları olanlar ise çocuklarının eğitimi ile ilgili bazı durumlarda sorumluluk yüklenmek zorunda kalabilirler. Yurtdışı, pazarlama ve yabancılarla ortaklık gerektiren işlerde çalışanlar ise bu hafta önemli bir konuda atılım yapmayı başarabilirler. Ancak bu konu ile ilgili tanıdıkları bir kişinin aracı olması bu işi daha da kolay hale getirebilir. Hafta sonu itibariyle planladığınız bazı durumları ileri bir tarihe ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Başta çekimser davrandığınız bu konu ile ilgili ileride daha iyi fırsatların çıkacağını görerek şuan verdiğiniz fikre saygı duyabilirsiniz.

Haftanın sözü:"Hayal ettiğim bütün şeyler yavaş yavaş oluyor ve bu beni her zamankinden daha fazla mutlu ediyor."

Akrep

Sevgili akrepler yeni bir haftaya başlarken oldukça değişken enerjilerin sizleri etkileyeceği ve bazı kararlarınızı almada kararsız bırakabileceği yönünde. Zira finansal konularda önünüze gelen bazı fırsatları değerlendirme noktasında cesaretsiz davranabilir ve kendinizi bu noktada maddi olarak donanımlı hissetmeyebilirsiniz. Sizler de ki gelecek kaygısı bugünlerde yatırım yapmanızı engelleyici bir unsur
olmakta. Bu hafta hem özel ilişkilerde hem de çalışma hayatınızdaki davranışlarınızda daha empatili ve ılımlı olmayı gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Yöneticilerinize bazı isteklerinizi iletmek ve onlardan olumlu cevap almak adına harekete geçebilir ve reddedileceğiniz korkusuyla söylemlerinizi tam olarak dile getirmekten çekinebilirsiniz. Ancak yine de iç sesinizi dinleyerek hareket ettiğiniz takdirde sezgilerinizin sizi doğru kapıya yönelttiğini görebilirsiniz. Ailevi durumlarda ise büyüklerinizin sağlığı ile ilgilenmeniz ve onlara destek olmanız gerekebilir. Özel ilişkilerde ise geçmişe takılıp kalmak ve bazı yaşantı durumlarını göz önüne getirerek yaşadığınız pişmanlıkları yeniden sorgulamak isteyebilirsiniz. Ancak bunun size hiç bir faydası olmayacaktır. Kendinize, şu an'a ve yaşadıklarınıza odaklanırsanız aslında elinizdeki nimetleri daha iyi fark edebilir ve şükre erebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bekâr akrepler için heyecan verici gelişmeler
yaşanabilir. Ailevi tanıştırılmalar sayesinde başta çekimser oldukları durumla ilgili şaşırtıcı bir şekilde ilgi duyduklarını görebilirler.
Haftanın sözü: Yaşamın bizim planlarımızdan daha güçlü planları varmış. Oysaki biz her şeyin daha doğru olduğunu düşünüyor ve ona göre davranıyoruz."