Zülfü Livaneli, korona virüs iddialarından sonra ilk kez canlı yayına çıktı

ÜNLÜ SANATÇI ZÜLFÜ LİVANELİ, KORONA VİRÜSE YAKALANDIĞI İDDİALARININ ARDINDAN İLK KEZ BİR CANLI BAĞLANTIDA KONUŞTU. DURUMUNUN İYİ OLDUĞU GÖRÜLEN LİVANELİ, KORONA VİRÜS SALGINI HAKKINDA 'İÇİME ÖYLE DOĞUYOR, YAZ AYLARINDA BU GEÇER' DEDİ.

Zülfü Livaneli, korona virüs iddialarından sonra ilk kez canlı yayına çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, korona virüse yakalandığı iddialarının ardından ilk kez bir canlı bağlantıda konuştu. Durumunun iyi olduğu görülen Livaneli, korona virüs salgını hakkında “İçime öyle doğuyor, yaz aylarında bu geçer” dedi.

Hakkında korona virüse yakalandığı iddiaları gündeme gelen ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, sosyal medya hesabı üzerinden durumunun iyi olduğunu belirtmişti. Livaneli, geçtiğimiz gün Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Yotube kanalı üzerinden yapılan canlı yayına konuk oldu. Başkan Ali Kılıç ile bir süre sohbet eden Livaneli, daha sonra söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşide Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yaşanan salgın hastalıklara karşı verilen mücadeleye değinen Livaneli’nin sağlık durumunun iyi olduğu göründü. Korona virüs salgını hakkında konuşan Livaneli, “Ben size bir şey söyleyeyim. İçime öyle doğuyor, yaz aylarında bu geçer” dedi.