Gümüşyaka halkı kalıcı çözüm istiyor !

Ardı ardına gelen ölümlü ve yaralanmalı kazalar sonucunda Gümüşyaka halkı harekete geçti. Gümüşyakalılar yetkililere seslerini duyurmak için yarın saat 12.00'de kazaların sıkça meydana geldiği Trafik ışıklarında basın açıklaması yapacaklar.

Gümüşyaka halkı kalıcı çözüm istiyor !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trafik ışıklarında yaşanan kazalar için bir an önce gerekli tedbirlerin alınmasını talep eden vatandaşlar imza kampanyası başlattılar. Gümüşyakalı meclis üyeleri, siyasi parti mahalle başkanları, yöre dernekleri, spor kulübü ve muhtarlığın da imzaladığı dilekçe, Büyükşehir'e ve Silivri Belediyesi'ne gönderilecek.

Gümüşyaka'dan sorumlu CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, Gümüşyakalı Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar, CHP Gümüşyaka Teşkilat Başkanı Sunay Avcıoğlu, AK Parti Gümüşyaka Teşkilat Başkanı İlyas Yıldız, MHP Gümüşyaka Teşkilat Başkanı Hakan Subaşı, Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Osman Başmaya, Gümüşyaka Spor Kulübü Başkanı Murat Okan, Gümüşyaka Trakyalılar Derneği Başkanı Recep Süpçeler, Gümüşyaka Tokatlılar Derneği Başkanı Sezai Yavuz'un imzaladığı dilekçece, yetkililerden hangi önlemlerin alınacağına yönelik bilgi istendi.