Gümüşyaka Yusuf Güçlü için ağladı

Gümüşyaka'nın sevilen isimlerinden Yusuf Güçlü geçtiğimiz gün Çorlu Şifa Hastanesi'nde geçirdiği kalp ameliyatı sonrası yaşama veda etti. Güçlü dün Gümüşyaka'da ebediyyete uğurlandı.

Gümüşyaka Yusuf Güçlü için ağladı

Gümüşyaka’nın sevilen isimlerinden Yusuf Güçlü geçtiğimiz gün Çorlu Şifa Hastanesi’nde geçirdiği kalp ameliyatı sonrası yaşama veda etti. Güçlü dün Gümüşyaka’da ebediyyete uğurlandı.

Gümüşyakanı’nın köklü ailelerinden Güçlü Ailesi yasta. Yıllarca CHP’de belde başkanlığı yapan, Gümüşyaka’da partinin önde gelen isimlerinden olan Yusuf Güçlü kalbine yenik düşerek yaşama veda etti. Uzun bir süredir kalp rahatsızlığı olan ve iki gün önce tekrar fenalaşarak acilen Çorlu Şifa Hastanesi’ne kaldırılan Yusuf Güçlü burada geçirdiği kalp ameliyatı sonrası yoğun bakımdan çıkamayarak yaşama veda etti.

Yusuf Güçlü’nün cenazesi Gümüşyaka Merkez Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Güçlü’nün cenazesine CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Silivri Belediye Başkan Vekili Hakan Sefa, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak,  Silivri Belediye Başkan Yardımcısı  Bora Balcıoğlu, CHP ve Ak Partili belediye meclis üyeleri, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Muhtarlar, çok sayıda vatandaş katıldı.

Çevresinde çok sevilen bir insan olan Yusuf Güçlü’nün genç yaşta ani ölümü tüm Silivri’de üzüntü ile karşılandı. 56 yaşında ebediyyete intikal eden Yusuf Güçlü evli , iki erkek ve bir kız babasıydı.