12 takım Mektebim'de yarıştı

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı İstanbul Çocuk Satranç ligi Silivri grubu Satranç müsabakaları 6 tur üzerinden oynanarak finale ulaşıldı.

12 takım Mektebim'de yarıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 tur boyunca Özel Mektebim İlkokulu A ve B takımları, Bilfen Efe Takımı, Halkalı Doğa Koleji, Bahçeşehir Doğa Koleji, Silivri Kadıköy İlkokulu, Bilfen Florya Takımı, Bahçeşehir Doğa Aslanları, Bilfen Kılıç Takımı, Halkalı Doğa Kızlar Takımı, Halkalı Doğa Aslanlar Takımı, Halkalı Doğa Kaplanlar Takımı olmak üzere 12 takım bu müsabakalarda yarıştı.

Müsabakalar Özel Mektebim İlköğretim okulunda gerçekleştirildi.12 takımının yarıştığı müsabakaların ödül töreni okulun Tiyatro salonunda gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Salih Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko ve TSF İl Müdürü Rıza Onay’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan TSF İl Müdürü Rıza Onay “Gelecek dönemlerde de yine burada turnuva düzenlemek istiyorum. Çünkü Mektebim okullarının teknolojiyi nasıl kullandıklarına şahit oldum. Kutluyorum sizleri, çünkü çok dikkate değer, İstanbul’da birçok okullarda turnuvaları izleme fırsatım oldu, ama burada çok dikkatimi çekti, Turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.

Eğitim yatırımlarına Mektebim Üniversitesi ile taçlandırmayı hedeflediklerini belirten Ümit Kalko “zihinsel eğitime katkı sağlayan mental matematik eğitimi okullarımızda öğrencilerimize verilmektedir. Bilimsel çalışmaları yerinde deneyimlemek amacıyla 25 Şubat’ta bir grup öğrencimizle İsviçre’de Cern’de bulunan Bilim merkezine gidiyoruz. Uygulamalı deneylere iştirak edeceğiz dedi. Mektebim Okulları mevcut 8 okuluna ek olarak bu yıl 10 yeni kampus ile büyümeye devam edecektir” dedi.

İlçe Milli Eğitim müdürü İkram Kayapınar ve İlçe Kaymakamı Salih Keser’in konuşmalarının ardından turnuvada dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.