2014 Yılına Çok Özel Merhaba

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi ile Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi'nde düzenlenen yeni yıl kutlamalarında 2014 yılı coşkuyla karşılandı.

2014 Yılına Çok Özel Merhaba
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi ile Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi’nde düzenlenen yeni yıl kutlamalarında 2014 yılı coşkuyla karşılandı.

 

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nde keyifli bir yeni yıl kutlaması gerçekleştirildi. Engelli öğrencilerin ve ailelerinin katıldığı yeni yıl kutlamasında şarkılar söyleyerek dans eden öğrenciler, gönüllerince eğlendi. CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar’ın da katıldığı kutlamada, öğrenciler Noel Baba ile dans ederek bol bol fotoğraf çekildi. Yaklaşık iki saat süren kutlama programında yılbaşı pastası da yiyen öğrenciler, kendilerine verilen sürpriz hediyelerle büyük bir mutluluk yaşadı. Engelli öğrencilerin aileleri de 2014 yılının sağlık, mutluluk getirmesi yönünde beklenti ve temennilerini dile getirdi. Gerçekleşen yılbaşı eğlencesine Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muharrem Eren, Büyükkılıçlı Köyü Muhtarı Ahmet Mutlu ve Beyciler Köyü Muhtarı Murat Gergin öğrenciler için hediyeler alarak destek verdi.

 

HUZUR EVİ SAKİNLERİ DE YENİ YILI ERKEN KUTLADI

Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi’nde misafir olan yaşlılar da düzenlenen yeni yıl eğlencesiyle 2014’e erken merhaba dedi. Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi ekibinin de katıldığı yeni yıl eğlencesinde, konuk evi sakinleri keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar gibi heyecanlı ve neşeli olan konuk evi sakinleri, gönüllerince eğlendi. 2014 yılı için dilek ve umutlarını dile getiren yaşlılar, sağlıklı bir yıl dileyerek yeni yıl pastasını hep birlikte kestiler.