4 Bin öğrenciden Başkana Mektup

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 'Başkana Mektup' isimli mektup kampanyasıyla çocuklardan ve gençlerden kendisine gelen mektupları okuyarak, ilgili müdürlüğe taleplerin karşılanması yönünde talimatlar veriyor.

4 Bin öğrenciden Başkana Mektup
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, çocuklar ve gençlerle birebir iletişim kurulması amacıyla başlatılan ‘Başkana Mektup’ isimli kampanya ile yaklaşık 4 bin öğrenci Başkan Işıklar’a mektup yazdı. Hayallerini ve isteklerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a yazan çocuklar, öğretmenleri ve velileri aracılığıyla mektuplarını Silivri Belediyesi’ne ulaştırıyor. Çocukların saf ve samimi duygularını ve isteklerini öğrenerek buna yönelik olarak çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Işıklar; “Hayal gücü, bilgi ve paradan önemlidir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerini, hayallerini, ilçemizin geleceği ile ilgili beklentilerini önemsiyoruz. Yazılan her mektubu okuyor ve önem sırasına göre çalışma programımıza ekliyoruz. Kentlilik bilincini arttırmak adına başlattığımız bu projeyle, çocuklarımız ve gençlerimizle aynı pencereden bakmaya çalışıyoruz” dedi.

Öğrencilerin, öğretmenleri aracılığıyla ya da Silivri Belediyesi’nin girişine yerleştirilen sandıkla Başkan’a ulaştıracağı mektuplar, Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde toplanıyor.