8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Organizasyon

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, İstanbul Rumeli Üniversitesinde akademik, idari personel ve öğrencilere özel organizasyon ile kutlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Organizasyon
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Rumeli Üniversitesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü özel bir organizasyon ile kutladı. İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural ve İstanbul Rumeli Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Erdal Dursun, tüm Akademik ve İdari Personeli odalarında ziyaret ederek, karanfil takdimi ile Kadınlar Günü tebriklerini iletti.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Organizasyon

Ders esnasında öğrencileri de ziyarette bulunan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, “Her zaman böyle mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu günler geçirmenizi dilerim” mesajı ile öğrencilerin de Kadınlar Gününü kutladı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirilen organizasyondan memnuniyetlerini dile getirerek, kurumda bulundukları saatler içerisinde kadın çalışan olarak görmüş oldukları değer ve desteği bugün bir kez daha hissetmiş olduklarını vurguladılar.