Acı Kaybımız

Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş için başsağlığı mesajı yayımlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: 'Ateş Silivrimize düştü. Evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum' dedi.

Acı Kaybımız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mardin’in Nusaybin ilçesinde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan Silivri ikametgâhlı Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş için başsağlığı mesajı yayımlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “İnsanlık suçu olan terör, yine yürekleri yaktı. Ateş bu kez de Silivrimize düştü. Uzman Çavuşumuz Emre Sarıtaş, Mardin Nusaybin’de hainlerin saldırısı sonucu şehit oldu. Ülkemizi bölmeye çalışan dış güçler ve onların yerli işbirlikçileri, hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor zamanlarda barışa, huzura, güvene olan inancımız hiç azalmamalıdır. Bu zorlu günleri bir arada, birlikte kuruluş değerlerimize sahip çıkarak atlatacağız. Acımız büyük. Şehidimiz Emre Sarıtaş’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına, tüm ilçemize ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Ülke bütünlüğünü ve cumhuriyetimizi canları pahasına koruyan, bu uğurda şehir olan tüm asker, polis ve sivillerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ruhları şad olsun” dedi.
 
ŞEHİT EVİ ÖNÜNDE SON VEDA
 
İstanbul Merkez Komutanlığı’nın aldığı karara göre Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın cenazesi İstanbul Ataköy 5.Kısım Camisi’nde gerçekleşecek devlet töreninin ardından Silivri’de Yeni Mahalle Konutlar Bölgesinde bulunan evine getirilecek. Piri Mehmet Paşa Camisinde tören yapılmayacak, şehidimiz evinin önündeki vedalaşmanın ardından Silivri Yeni Mezarlığında sonsuzluğa uğurlanacak.
 
ŞEHİT EVİ ÇEVRESİ BAYRAKLARLA ÇEVRİLDİ
 
Silivri Belediyesi ekipleri, Yeni Mahalle’de bulunan şehit evi çevresini Konutlar Köprüsü’nden itibaren bayraklarla çevirdi. Şehit evi yanına Silivri Belediyesi Taziye Çadırı kuruldu.