AK Partili meclis üyesi kim?

Silivri Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Başkan Işıklar gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu : 'AK Partili bir meclis üyesi, Karakaş ve benim Mehmet Balcı olayından kişisel rant elde ettiğimi söylemiş'

AK Partili meclis üyesi kim?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi meclis toplantısına, Karakaş ve Işıklar'ın kişisel rant elde ettiğini söyleyen meclis üyesi açıklamaları damgasını vurdu. 

Silivri Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Başkan Işıklar gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu : "AK Partili bir meclis üyesi, Karakaş ve benim Mehmet Balcı olayından kişisel rant elde ettiğimi söylemiş" 

Silivri Belediyesi meclis toplantısına, Karakaş ve Işıklar'ın kişisel rant elde ettiğini söyleyen meclis üyesi açıklamaları damgasını vurdu. Başkan Işıklar, AK Parti'li bir meclis üyesinin, kendisi ve Karakaş hakkında Mehmet Balcı olayından kiisel rant elde ettikleri şeklinde sağda solda ifadeler kullandığı iddialarını ortaya attı. 

AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş bu açıklamalara "Bu doğruysa, bu kişi partimizde bişr dakika kalamaz. Kendisini ihraç ederiz. Kim olduğunu açıklayın Sayın Başkan" şeklinde yanıt verdi. 

Şimdi Karakaş ve Işıklar'ın kişisel rant elde ettiği AK partili meclis üyesi merak ediliyor. 

Işıklar, bu ismi cuma günü açıklayacağını söyledi. 

Kim bu AK Partili meclis üyesi? 

Gerçekten böyle bir ifade kullandı mı? 

Yoksa bu bir iftira mı? 

Işıklar gündemimi değiştirmek istedi? 

Kamuoyu merakla bekliyor..........................