Akparti terörü lanetledi

İstanbul Taksim meydanında 15’i polis toplam 32 vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçları bombalı terör eylemini şiddetle lanetliyoruz.

Akparti terörü lanetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünün yaşandığı ,halkımızın  çoşkuyla kutlamalara katıldığı günlerde yapılan bu tür hain saldırılarla ,ülkemizin birlik  ve beraberliğinin bozulması hedef alınmaktadır.Bilinmelidir ki !Ülkemizin istikrar ,huzur ve kalkınma  hamlesini engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Terör bir insanlık suçudur. İnsanlar arasında hiçbir ayrım yapmaksızın  en kutsal değer olan yaşam hakkının elinden alınarak ,birilerinin amacına hizmet eden hain  bir araçtır. Dün olduğu gibi bugünde belirli aralıklarla ülkemizi   yıpratmaya yönelik bu çirkin oyunlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır.

Türkiye Cumhuriyet farklı etnik ,kültürel ve tarihi geçmişiyle  mozaik yapıda güçlü bir ülkedir.Bu mozaik yapı içerisinde herkes kardeşçe birlik  ve beraberlik  duygusu içerisinde yaşamaktadır.Aziz milletimiz ,birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik tahriklere asla taviz vermeyecektir.Ulu önder Atatürk ‘ün hedeflediği muasır medeniyet seviyesine ilerleme istikametinde ülkemizin  yakalamış  olduğu istikrar  ve kalkınma hamlesi  zaafa uğratmak amacıyla tertiplenen terör oyununa karşı verilecek  en güzel cevap bir ve tek olduğumuzu göstererek  milletçe kenetlenmektir.Bütün sivil toplum örgütleri yapmış oldukları kınama açıklamalarıyla  birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını ,hain saldırıların beyhude bir amaçtan öteye gidemeyeceğini açıkça ifade etmişlerdir

Kalleşçe yapılan terör saldırısını bir kez daha şiddetle kınıyor,yaralanmış bulunan sivil ve polis bütün vatandaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.03/11/2010

Mimar Metin Karakaş

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı