Aksu:Kronik sorunları çözüyoruz

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan ve Tülay Kaynarca ile fabrikaları ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, 'Türkiye'nin kronikleşmiş sorunlarını biz çözüyoruz' dedi. Aksu, fabrika sahiplerine de umut verdi: 'Ruhsat ve iskan sorununuzu biz çözeceğiz'

Aksu:Kronik sorunları çözüyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan ve Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri tarafından karşılanan AK Partili milletvekilleri, yerel konular hakkında partililer ile sohbet etti.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve beraberindeki heyet, İlçe Teşkilatı’nın ardından Yeni Mahalle’de yapımı devam eden Şükrü Özdemir Hicret Camisi’nde incelemelerde bulundu.

Çanta’da Ayfar Fabrikası’nı ve Gazitepe’de Sora Kozmetik Fabrikası’nı ziyaret etti.

Fabrika sahipleri ve çalışanlar ile görüşen Aksu ve beraberindekiler, fabrikaların ruhsat ve iskan konusunda yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi. “Türkiye’nin kronikleşmiş sorunlarını biz çözüyoruz” vurgusunda bulunan Bakan Aksu, “AK Parti, yıllarca biriken sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Tabi bu sorunları çözerken, yeni projeleri de hayata geçiriyoruz. Dünyada sadece 2 ülkenin ekonomik durumu diğerlerine göre iyi. Bu ülkeler Çin ve Türkiye. Avrupa ekonomisi çökerken Türkiye’de ekonomik yapıyı ayakta tutanların başında da fabrikalar ve yatırımcılarımız geliyor. Fabrika sahiplerinin iskan ve ruhsat konusunda yaşadığı sorunları yakından takip ediyorum. Milletvekili seçildikten sonra yaptığımız ilk toplantıda fabrika sahiplerinin yaşadığı sorunun çözüme kavuşturulması ilk gündem maddemiz olarak belirlemiştik. Sizlerin iskan ve ruhsat almanız için çalışıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, sizin kardeşiniz olan milletvekillerimiz Gülay Dalyan ve Tülay Kaynarca, İlçe Başkanımız Metin Karakaş, bu konuyu çözüme kavuşturmak için çalışıyorlar. Ruhsat ve iskan sorununuzu da biz çözeceğiz” dedi.

 

SİLİVRİ TEŞKİLATIMIZDAN ÇOK UMUTLUYUM

Ziyaretlerinde AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve ekip arkadaşlarından övgü dolu sözlerle bahseden Aksu, “Silivri İlçe Teşkilatımızdan çok umutluyum. Çok değerli ve çalışkan bir ilçe başkanımız, başarılı bir yönetimi, aktif çalışan kadın ve gençlik kolları mevcut. Önümüzde ilk önce 2014 sınavı var. İnanıyorum ki Silivri teşkilatımız bu seçimden alnının akıyla çıkacak ve emanetimizi geri alacak.” şeklinde konuştu.