Aktif Çağrışım'dan geleneksel iftar sofrası

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 13 yıldır geleneksel hale getirilen iftar sofralarında özel öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

Aktif Çağrışım'dan geleneksel iftar sofrası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Seda Şahin'in kurucu ve yöneticiliğinde, Şenay Erel'in müdürlüğünde veli ve öğrencileriyle iftarda buluştu.

Dün akşam merkezin bahçesinde gerçekleştirilen geleneksel iftar programına Silivri Belediye Başkan yardımcısı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hürünaz Erkıran ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sanayi sitesi başkanı Ercan Çalışkan, SİBESO Başkan yardımcısı Arif Kanık, STK ve oda temsilcileri ile özel öğrenciler ve aileleri katıldı.

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucusu Seda Şahin yaptığı hoş geldiniz konuşmasında “Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.13 yıldır sizlerle bir araya geliyoruz ancak heyecanımız ilk günkü gibi tazeliğini koruyor. Bu güzel ayda ve engelliler haftasının bir araya gelmiş olmasının mutluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Tekrar bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İftar programı sonrasında katılımcılar merkezin eğitim salonları, terapi merkezleri ve eğitim alanlarını gezdi.