Alpay Denizli 'Volkan Yılmaz' dedi

Bölgenin en büyük tarım işletmelerinin Denizli Tarım'ın sahibi işadamı Alpay Denizli, sosyal medyadan Volkan Yılmaz'a oy vereceğini açıkladı. 5 maddelik gerekçe yayınlayan Denizli, ilçenin sorunlarını Volkan Yılmaz'ın çözeceğine inandığını belirtti.

Alpay Denizli 'Volkan Yılmaz' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’a sosyal medyadan destek gelmeye devam ediyor. Silivri’nin ünlü çiftçilerinden Alpay Denizli, Yılmaz’a oy vereceğini açıkladı.
Gereklerini ise şöyle sıraladı:  
1-) Büyükşehir belediye başkan adayı Sayın Binali Yıldırım Bey’in desteği ve tecrübesiyle Silivri’ye yatırımların geleceğine inandığım için. (Örneğin: Metro, hastane, stadyum, kültür merkezi vs.)
2-) Mahallerde bitmek bilmeyen imar izni ile uygulanmayan 18. madde uygulaması yüzünden köylerden şehirlere göçün bitmesi için.
3-) Silivri etrafı 6-8 kat emsal 1.10- 1.60 arası, köylere 0.08 - 0.20 dengesizliğini çözeceğine ve köylerde imarın en az 4 kat ve emsalin 0.50 - 0.80 arası düzeltme yapacağına inandığım için.
4-) Hükümet desteği ile organize hayvancılık sahaları ve seracılık ile orman köylerinin gelirinin artacağına inandığım için.
5-) Sağlık ocağı ve hemşiresiz köylerin kalmaması için.