Anneni şiirle anlat!

Merhaba sevgili takipçilerimiz…Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutladığımız Anneler Günü bu sene 10 Mayıs tarihine denk geliyor. Karantina sürecinde evinizden çıkmadan bu özel günü unutulmaz hale getirmeye ne dersiniz?

Anneni şiirle anlat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şüphesiz Anne sevgisi Koşulsuz tek sevgidir!

Karantina sürecinde evinizden çıkmadan bu özel günü unutulmaz hale getirmeye, “Dünyanın en özel insanları olan Annenizi” bir şiirle ya da farklı bir kutlamayla taçlandırmak için SHA olarak sizlerin yanındayız. Annenize olan sevgi ve duygularınızı anlattığınız şiirlerinizi veya 1 dakikayı geçmeyecek şekilde çekeceğiniz videoları SHA’nın Whatsapp hattına gönderin.

“anı kutusunda bir anı olarak eklediğiniz ve SHA’ya gönderdiğiniz içerikleri (şiir veya Video), bu olağanüstü kutlama resitaline şahitlik etmek ve binlerce takipçimizle paylaşmak üzere tüm sosyal medya hesaplarımızı 10 Mayıs’ta “Annelerimiz” için rezerve ettik.

“Sevgi” enerjisinin yayılmasına çok fazla ihtiyaç duyduğumuz zamanlardayız. Unutmayalım ki çekim yasası evrenin en temel yasalarından biridir. İnsan beyni bir gün içinde 60.000 düşünce üretebilmekte olup, bu düşüncelerin hepsi bir frekansa sahiptir. İstediğimiz cisim, enerjiden oluşur ve bir frekans yayar; düşüncelerimiz de bir frekans yayar. Bu iki frekans mutlaka evrende birbirini çekecektir. Çekim yasasını hatırlayalım: “benzer, benzeri çeker”. Çekim Yasası, enerji yasası olduğundan güzel ve olumlu düşüncelerimizi evrene yayalım…

Ve şimdi:

“Kendi yazdığınız şiiri” video formatında 1 dakikayı geçmeyecek şekilde veya yazılı olarak Whatsapp hattımıza, adınızı soyadınızı, Annenizin adını ve yazarak gönderin, binlerce takipçimizle paylaşalım. Bu anı hep birlikte ölümsüzleştirelim, “Sevgiyi” tüm Evrene yayalım…

Sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağımız video ve yazılı şiirlerinizi beğenip yorumlayarak paylaşmanız, sevgi halkamızın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacaktır.

Sevgiyle Kalın…

İçeriklerinizi, 04 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren 09 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 18:00’e kadar gönderebilirsiniz.

SHA Whatsapp Hattı :05467420742