Arkaz:Yatırım Bizim Hobimiz

Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Arkaz, kendilerine de yer tahsisi yapılması durumunda ertesi gün üniversiteye başlayabileceklerini söyleyerek 'yatırım bizim hobimiz' dedi.

Arkaz:Yatırım Bizim Hobimiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Hastanesi bahçesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Arkaz “Silivri’de Üniversite yapmayı çok uzun zamandır düşünüyorum. Tabi bunlar zamanla olacak işler. İbrahim Arıkan’ın yapacağı üniversite konusunda da oldukça sevindim. Eğitime yapılan böyle bir yatırıma her konuda destek verebiliriz. Çünkü oraya yapılacak bir eğitim kurumu sadece eğitim kurumu olarak kalmaz Silivri’ye her yönden katkısı olur. Silivri’nin adı artık hapishane yerine eğitimle anılır ve istihdam yaratır. Şu an gündemde olan Kanal İstanbul projesi var. Bu projenin temeli dahi atılsa büyük bir değişim olur”dedi.

“İmkânımız Olursa Yarın Yapmaya Başlarız”

Silivri’ye yeterli yatırımın yapıldığını düşünmüyorum diyen Hayati Arkaz sözlerini şöyle sürdürdü “Yatırım yapılmalı ama doğal denge bozulmadan, denizi kirletmeden buradaki ahengi bozmadan. Buranın sağlıklı bir şekilde hak ettiği yere gelmesi lazım. Benim en büyük hobim en büyük mutluluğum daha fazla insanı iş sahibi yapmak, daha fazla vergi vermek, daha fazla istihdam yaratmak ve bunun yanında daha fazla insanın sağlık sorunlarıyla uğraşmak. Daha özgür yaşabilmemiz daha birlik olabilmemiz için gereken şey eğitim ve yatırımdır. Yatırım mı eğitim mi derseniz tabi ki eğitim derim. İbrahim Arıkan’a sağlanan imkân bize de sağlanırsa yarın yapmaya başlarız”