Avcılar'da üstgeçit çöktü

İstanbul Avcılar'da E-5 üzerindeki üst geçit çöktü. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Avcılar'da üstgeçit çöktü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Avcılar'da beton mikserinin üst geçide çarpmasıyla yaşanan kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Avcılar’daki üst geçit, bir beton mikserinin çarpması sonucu büyük bir gürültüyle yıkıldı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. E-5 ise her iki yönden trafiğe kapatıldı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, olayda 1 kişinin öldüğünü, 2 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Yaralılar, ambulanslarla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. E-5 Karayolu tamamen trafiğe kapatılırken, metrobüs seferleri de yapılamıyor.  

İSTANBUL VALİLİĞİ: "KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI" 

İstanbul Valiliği'nde yapılan açıklamada, Avcılar'da sıvı madde taşıyan bir yük kamyonunun üst geçide çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 vatandaşın ise yaralandığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "03.09.2014 günü (bugün) saat 10.00 sıralarında İlimiz Avcılar ilçesi E-5 karayolu üzerinde Pelikan Mall alışveriş merkezi yakınında Küçükçekmece istikametinden Edirne istikameti yönüne giden 34 GF 8828 plakalı sıvı madde taşıyan bir yük kamyonun kasasının açık şekilde trafikte seyretmesi esnasında, yaya üst geçidine çarpması sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır" denildi. 

AVCILAR'DA YARALANAN VATANDAŞLARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Avcılar'da tankerin üst geçide çarpmasıyla meydana gelen kazada yaralanan 2 kişi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Avcılar'da tankerin çarpması sonucu çöken üst geçidin altından çıkartılan 2 kişi ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastaneden yapılan açıklamada, Şenel Zerey (27) ve Sami Yıldız (31) isimli hastaların kafa travması yaşadıklarını ve durumlarının ciddi olduğu belirtildi. 

AVCILAR'DA ÜST GEÇİDİN ÇÖKMESİ

Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Avcılar'da meydana gelen üst geçit kazasıyla ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu arayarak bilgi aldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Avcılar'da meydana gelen üst geçit kazasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Çiçek'e bilgi verdi.