Bakana Vekilli Hazırlık

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Gülay Dalyan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in Silivri programına hazırlık amacıyla odaları ve kooperatifleri ziyaret etti.

Bakana Vekilli Hazırlık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 7 Temmuz 2012 Cumartesi günü saat 10.00’da Silivri çiftçileri ve bu kesimi temsil eden dernek, oda ve kooperatif yöneticileri ile buluşacak. Bakan Eker, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nda düzenlenecek kahvaltılı toplantının ardından Gazitepe yolu üzerinde ekin biçecek.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in Silivri programına hazırlık amacıyla odaları ve kooperatifleri ziyaret etti. Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İzzettin Esin, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Silivri Balıkçılar Kooperatifi Başkan Vekili Serdar Dinçer ile görüşen Dalyan ve ekip arkadaşları, ilçenin tarım ve hayvancılık konularındaki beklentilerini yetkili isimlerden öğrenme imkanı buldu.