Balık Lokantalarında Sona Doğru

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirdiği, modern ve kent dokusuna uygun Silivri Belediyesi Balık Lokantaları’nın inşaat çalışmalarını yerinde inceledi

Balık Lokantalarında Sona Doğru
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri sahilinde eski Beyaz Saray Düğün Salonu’nun yerinde yapımı devam eden Silivri Belediyesi Balık Lokantaları’nda, sona yaklaşıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, Balık Lokantaları işletmecileri Hüseyin Baydemir ve Selami Polat ile birlikte ilk harcı bırakarak gerçekleştirdikleri temel atma töreninin ardından, yaklaşık 4,5 aydır devam eden çalışmalarda kaba inşaat çalışması sonlanırken, çevre düzenleme ve dekoratif malzeme ile gerçekleştirilen ince inşaat çalışmaları devam ediyor.

Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ile birlikte Balık Lokantaları’nda incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. A ve B blok olmak üzere iki ayrı balık lokantasını da yerinde inceleyen Işıklar, işletme sahipleriyle de görüşerek açılışın Mayıs ayı içerisinde yapılabilmesi için çalışmaların daha da hızlandırıldığını belirtti.