Başarı Engel Tanımaz

İstanbul Halk Eğitim Merkezleri Avrupa Yakası Sertifika Töreni,Bahçelievler Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Başarı Engel Tanımaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Halk Eğitim Merkezi ile Silivri Özel Sporcular Kulübünün birlikte yaptığı özel gereksinimli bireylere yönelik yapılan ‘Ben de Çalışabilirim’projesi kapsamında açılan Servis komisi kursunu başarıyla tamamlayan Atilla Temir’ e sertifikasını İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız birlikte verdiler.

Törene Avrupa Yakasından 25 ilçeden 26 Halk Eğitim Merkezinden kursiyerler , İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Özçolak, Bahçelievler İlçe Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören halk oyunları ekiplerinin gösterileri, sanat müziği konseri ve sertifika töreniyle sona erdi.İlçemizi temsil eden Atilla Temir’ i Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan , Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yiğit ve Zihin Engelliler Öğretmeni İsmail Tuna yalnız bırakmadılar.