Başkan Işıklar Dernek ziyaretlerine devam ediyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yöre derneklerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Avcılar Kulübü Derneği ve Silivri Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Işıklar Dernek ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçede faaliyet gösteren yöre derneklerine ziyaretlerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ziyaretlerine Avcılar Kulübü Derneği ve Silivri Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Şener Yüksel, Süheyl Kırkıcı, Ahmet Yücegök, Doruk Bulut ve Melih Yıldız ile CHP Silivri İl Genel Meclis Üyesi Bahattin Kıroğlu’nun da yer aldığı ziyaretlerde, dernek başkan ve yönetimleri hazır bulundu. Ziyaret için teşekkür eden Avcılar Kulübü Derneği Başkanı Yaşar Kovan, dernek çalışmaları hakkında Başkan Işıklar’a ve ekip arkadaşlarına bilgi verdi. Derneğin sorunlarını dinleyen ve hizmetlere ilişkin sorulara yanıt veren Başkan Işıklar, derneğin üzerinde bulunduğu Boğluca Deresi’nin istimlâk süreci hakkında da bilgi verdi.

 

KARŞILIKLI SOHBET EDİLDİ, FİKİRLER PAYLAŞILDI

Başkan Işıklar diğer ziyaretini Silivri Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdi. Yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini hızlandırdıklarını belirten Başkan Işıklar, her gün iki ayrı derneği ziyaret ederek karşılıklı sohbette bulunduklarını ifade etti. Gerçekleşen ziyarette, dernek yönetimi ve üyelerine yerel yönetimden beklentilerini ve sıkıntıları olup olmadığını soran Başkan Işıklar’a; “Hep siz bize soru soruyorsunuz derdiniz var mı diye, biz sizin için ne yapabiliriz?” şeklinde bir soru yöneltildi. Dernek Başkanı Seyfi Yıldız başkanlığındaki tüm yönetime teşekkür eden Işıklar; “Dernekler ve sivil toplum kuruluşları yerel ve genel kalkınmanın dinamikleridir. Biz sizlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, ortak paydada buluşmak istiyoruz” dedi.  Başkan Işıklar ziyaretlerinde belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalardan ve hayata geçirilecek projelerinden de söz etti.