Başkan Işıklar Eğitim-Sen'i ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Eğitim Sen Silivri Şubesi’nin yeni Başkanı Caner Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Işıklar Eğitim-Sen'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ile birlikte Eğitim Sen Silivri Şubesi’nin yeni Başkanı ve Yönetimini ziyarette bulundu. Eğitim Sen’in kongresi sonrasında yeni yönetim kurulunu ziyaret eden Başkan Işıklar; “Kongreniz hayırlı olsun. Yanınızda olmak istedim, fakat daha önceden planlanan programım nedeniyle aranızda olamadım. Daha sonra meclis üyesi arkadaşım Süheyl Bey ile paylaştık, çok güzel bir kongre olduğunu söyledi. Benim tahminimde o doğrultudaydı. Ben bu vesile ile kongrenizin hayırlı olmasını diliyor, yanınızda olduğumu belirtmek istiyorum. Yapacağınız etkinliklerde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Görevi teslim aldığımız günden bu güne yaklaşık iki yıl geçti. İnsan odaklı birçok sosyal proje hayata geçirdik ve çalışmalarımız devam ediyor. Gıda Bankamızdan her ay binlerce kişiye gıda yardımı yapıyoruz. Ne kimliğine, ne siyasi görüşüne bakmaksızın, vatandaş kartı ile gelip erzak paketini alıp gidiyor. Ben erzak verirken fotoğraf çektirip boy boy gazetelerde reklam yapabilirim. Ama insanları afişe etmeden onuru ile oynamadan yardımlarımızı yapıyoruz. Mimarsinan Mahallesi Mahalle Evimizi açtık. İlk gün bizlere bakmaya çekinenler, öğretmenevindeki programımızda kendilerini ifade ederek, el emeği göz nuru çalışmalarını sergilediler. Bana hediyeler yapmışlar, çok hoşuma gitti. Hediyeden ziyade özgüvenlerini kazanmalarına katkı sağlamamız beni mutlu etti. Bizim amacımız kurumsal bu yapıyı sürdürülebilir bir hale getirmek. Bu anlamda tüm sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyacımız var. Sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Kongrenizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ERDOĞAN; “BİZE GÜÇ VERDİNİZ”

Tutku Demiralay, Murat Satır, Sevgi Atabay, Muzaffer Aslan, Cem Karayel, İbrahim Orçin ve Sefa Önder’den oluşan yönetim kurulu arkadaşları ve öğretmenlerle Belediye Başkanı Işıklar’ı kapıda karşılayan Eğitim Sen Silivri Şube Başkanı Caner Erdoğan ise şunları söyledi; “Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Desteğinizin her zaman olduğunu biliyor, bize güç verdiğini de bilmenizi istiyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde yanınızda olduğumuzu da belirtmek isterim” dedi.