Başkan Işıklar Öğretmenleri unutmadı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenler için hazırlattığı Belediye logolu Moleskine defter ve kalemleri kendilerine hediye etti.

Başkan Işıklar Öğretmenleri unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki eğitim kurumlarına bir dizi ziyaret gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilk ziyaretini Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Şube Müdürlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Işıklar, ilçede bulunan okullar ve eğitim çalışmaları hakkında karşılıklı sohbette bulundu. Işıklar ziyaretinin sonunda öğretmenler için hazırlattığı belediye logolu Moleskine defter ve kalemlerden İşler ve Şube Müdürlerine de hediye etti.

 

BAŞKAN OKULLARI ZİYARET ETTİ

İlçede bulunan merkez okullarını ziyarette bulunan Başkan Işıklar, eğitimcilerin günlerini kutlayarak okul yöneticileri ve öğretmenlerle sohbet etti. Eğitimcilerin toplumdaki yerinin önemine dikkat çeken Işıklar; “Eğitimin ülkemizin gelişmesi için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çalışma şartlarınızın zorluğunu biliyorum. İlçe genelindeki milli eğitim başarımıza baktığımızda, çocuklarımızın sizler gibi eğitmenlere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu görüyorum. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizdeki eğitim standardını yükseltmek adına önemli bir çaba başlattık. İlçemize kazandırdığımız üniversitelerimizin bir an önce hizmet vermesini sağlayarak, ilçemizdeki eğitim kalitesinin arttırılmasını hedefliyoruz. Her okula bir Akıllı Tahta alarak, çocuklarımızın severek ve isteyerek eğitim görmesini planlıyoruz. Siz öğretmenlerimize de büyük kolaylık sağlayacağına inandığımız Akıllı Tahta’ların da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze yapılacak tanıtım sunumunun ardından okullarımıza alımını gerçekleştireceğiz. Biz size destek konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız. Öğretmenler Gününüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Okulların eksik ve taleplerini de dinleyen Başkan Işıklar, tüm öğretmenlere hazırlattığı belediye logolu Moleskine defter ve kalemlerden hediye etti.