Başkan Işıklar Servis Elemanlığı kursunu ziyaret etti

Başkan Işıklar, Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işsizlere yönelik olarak başlattığı Servis Elemanlığı (Garsonluk) kursunu ziyaret etti.

Başkan Işıklar Servis Elemanlığı kursunu ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın İŞKUR’a kayıtlı işsizlere yönelik olarak başlattığı Servis Elemanlığı (Garsonluk) kursu tüm hızıyla devam ediyor. Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde devam eden kursu ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı, kursiyerler çiçeklerle karşıladı. Verilen eğitimlerle ilgili bilgi alan ve kursiyerlerle sohbet eden Başkan Işıklar, kurs sonunda alacakları sertifikanın önemini belirterek, meslek hayatına kalifiye eleman olarak atılacaklarını belirtti. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, kursun hayata geçirilmesindeki katkı ve destekleri için Başkan Işıklar’a teşekkür etti.

 

GARSONLUK EĞİTİMİ 15 MART’TA SONA ERECEK

Servis Elemanlığı (Garsonluk) eğitimi, 15 Mart 2011 tarihinde sona erecek ve kursiyerler kurs bitirme sınavına tabi tutulacaklar. Sınavda başarılı olan garson adayları eğitim sertifikası almaya hak kazanacak ve her biri çevrede bulunan otel, restoran, lokanta, kafeterya gibi turistik işletmelerde eğitimli olarak çalışabilecek. Kursiyerler hafta içi 5 gün olmak üzere, toplamda 180 saat eğitim görecek.