Başkan Işıklar yöre derneklerini ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ile Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu

Başkan Işıklar yöre derneklerini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçede faaliyet gösteren yöre derneklerine ziyaretlerde bulunarak dernek üyelerinin sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Başkan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ilk ziyaretini Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yaptı. Dernek Başkanı Seyfettin Memiş başkanlığında tüm yönetim kurulunun ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete; Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Başkan Koordinatörü Mehmet Has, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Arslan, Cafer Bilgiç, Taylan Memiş, Doruk Bulut, Seval Fildiş Çolakoğlu, Ahmet Yücegök, Süheyl Kırkıcı, Şenel Yıldırım, Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu da katıldı. Ayrıca Bayburt Konsorlular Dernek Başkanı Ahmet Küpeli ve Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Akkuş da ziyarette yer aldı. “Sizlerle sohbet etmeye, sizi dinlemeye geldik” diyen Başkan Işıklar, dernek üyelerinin sıkıntılarını dinleyerek, belediye hizmetlerine ilişkin beklentilerini not aldı.

İKİNCİ DURAK MANASTIR GÖÇMENLERİ OLDU

Başkan Işıklar bir diğer ziyaretini Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Selami Tezcan başkanlığındaki yönetim kurulu ve üyelerle karşılıklı sohbet eden Başkan Işıklar, dernek çalışmaları hakkında bilgi alıp, belediye hizmetlerine ilişkinde bilgilendirmede bulundu. Silivrili olan Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Çengel’in de bulunduğu dernekte, derneğin sorunlarını dinleyen ve yapılan çalışmalara ilişkin dernek üyelerinden gelen önerilere teşekkür eden Işıklar; “Ekip arkadaşlarımla sizlerin emrindeyiz, bize her türlü sıkıntınızı çekinmeden ulaştırabilirsiniz” dedi.

FESTİVALE DAVET ETTİ

Ekip arkadaşlarıyla oldukça sıcak karşılanan Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği dernek ziyaretlerinde Silivri Belediyesi 50. Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinliklerine davette bulundu. Derneklerin, kendi yörelerine ait ürünlerini sergilemelerine ve bölgelerini tanıtmalarına imkân sağlanacağını belirten Başkan Işıklar, farklı kültür ve geleneklerin tanıtımına katkı sağlamak istediklerini dile getirdi.