Başkan Işıklar'dan tüm okullara akıll tahta hediye etti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından ilçe genelindeki tüm okullara Akıllı Tahta hediye etti. Işıklar “Eğitim kalitemizi yükseltmek adına gösterdiğimiz çabayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Işıklar'dan tüm okullara akıll tahta hediye etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve ilçedeki eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelindeki tüm okullara tebeşir ve tahta olmadan kullanılabilen Akıllı Tahta hediye etti. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen bir toplantıyla dağıtımı ve tanıtımı yapılan Akıllı Tahta sistemiyle öğrenciler eğlenerek ve severek eğitim görme imkânı bulacak. Öğretmenlere de büyük kolaylık sağlayacak Akıllı Tahta sistemi, duvara yansıtılarak kullanılabilecek.

 

İŞLER TEŞEKKÜR ETTİ

Okullara Akıllı Tahta hediye eden Başkan Işıklar’a, teşekkürlerini dile getiren Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler; “Öncelikle Başkanımıza, tüm öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Eğitimde teknolojinin önemini artık herkes biliyor. Bugün okullarımızda önemli bir eksiklik daha tamamlanacak. Başkanımıza tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

IŞIKLAR; “EĞİTİM KALİTESİNİN ARTMASINI HEDEFLİYORUZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Akıllı Tahtaların dağıtım ve tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Tüm öğretmenlerimize, okul müdürlerimize ve eğitimci arkadaşlarıma saygılar sunuyorum. Okullarımızı zaman zaman dolaşarak, eksiklerini not alıyoruz. Akıllı tahta çok uzun süredir düşündüğümüz, okullarımızda başlatmak istediğimiz bir uygulamaydı. İlçemizde sadece birkaç okulumuzda Akıllı Tahta sistemi vardı. Biz bu eksikliği görerek, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle konuyu paylaştık ve bir karar verdik. Çeşitli seçenekler ve alternatifler arasından seçim yaptık. Bizler yerel yönetim olarak eğitime bakış açımızı göstermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerimizin de daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi ve eğitim kalitesinin artması adına ciddi katkılar yapmaya çalışıyoruz. Bu çabayı ısrarla ve artırarak sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum. Bende bir meslektaşınız olarak bu konuya çok önem veriyorum. Bizim kimseye bir önceliğimiz ya da bir kayırmamız yok. Bütün okullarımıza eşit mesafede, öncelikli olarak acil ihtiyaçlarını karşılama çabasındayız.” Işıklar yaptığı konuşmaların ardından ilçe genelindeki okul müdürlerine Akıllı Tahtaları teslim etti. Gerçekleşen teslimin ardından okul müdürlerine Akıllı Tahtanın kullanımı hakkında bilgi verildi.