Başkan Uysal'ı Silivri'ye davet ettiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin dün yapılan oturumunda 2018 yılı Mali bütçesi onaylandı. Meclis oturumunda söz alan İBB İl Genel Meclis üyesi Saadet Gencoğlu,' Yeni başkanımız Mevlüt Uysal'a da görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Uzun süredir belediye başkanlığı tecrübesine sahip sayın başkanımızın ilçemizin mevcut sorunlarını daha iyi anlayacağına ve çözüm noktasında destek vereceğine inancımız tamdır' dedi.

Başkan Uysal'ı Silivri'ye davet ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün yapılan İBB Meclis toplantısında onaylanan bütçe sonrasında söz alan İBB İl Genel Meclis üyesi Saadet Gencoğlu “Silivri Belediye Başkanlığının 2018 mali yılı bütçesinin onayı için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal’a, değerli meclis üyelerine ve plan bütçe komisyonuna Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar ve Silivri halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.

“Yeni başkanımız Mevlüt Uysal’a da görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Gencoğlu “Uzun süredir belediye başkanlığı tecrübesine sahip sayın başkanımızın ilçemizin mevcut sorunlarını daha iyi anlayacağına ve çözüm noktasında destek vereceğine inancımız tamdır. İlk desteğini de uzun süredir bitirilemeyen önem ve aciliyet taşıyan dere ıslahına yönelik olması tüm Silivri’nin beklentisidir. Kendisini Silivri’de görmekten onur duyacağımızı temenni eder yeni çalışma döneminin ve bütçemizin hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.