Başkan Yılmaz Ak Parti Teşkilatını Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kalabalık bir grup halinde ziyaretine gelen AK Parti Silivri İlçe Teşkilatını Meclis Salonu'nda misafir etti.

Başkan Yılmaz Ak Parti Teşkilatını Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, ana kademe yönetim kurulu ve mahalle başkanları Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kalabalık bir grup halinde ziyarete gelen ilçe teşkilatı, Başkan Yılmaz’ı Meclis Salonu’nda alkışlar ile karşıladı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz her bir misafiri ile tek tek ilgilenerek destekleri için teşekkür etti.

BOZOĞLU: “GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRECEĞİNİZE CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM”

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi: “90 gün boyunca beraber yapmış olduğumuz mücadelenin karşılığında Rabbimizin bize nasip ve kısmet etmiş olduğu, Silivri’de bir çağın kapanıp bir çağın açıldığı, hizmetsizlik açlığının, susuzluğunun, çaresi ve görünümü olan bugünü bir milat olarak kabul edin. Bugünden itibaren belediye başkanımız Volkan Bey, meclis üyelerimiz ve MHP İlçe teşkilatı ile birlikte dünden bugüne kadar var olan ve yapılamamış, sıkıntılardan bir türlü kurtulamamış Silivri’nin bu sıkıntılardan kurtulması adına mücadeleyi gerçekleştirecek. Almış olduğu görevin hayırlı uğurlu olmasını, rabbim yar ve yardımcısı olmasını, adalet kılıcının elinde her zaman var olmasını temenni ediyorum. Elinden geldiğince bu görevi yerine getireceğine canı gönülden inandığım gibi, Silivri’de bir şeyleri değiştirmek adına gecesini gündüzüne katacağına çok inanıyorum. Göreviniz şimdiden hayırlı olsun Allah utandırmasın.”

YILMAZ: “HER BİRİNİZİN EMEĞİ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine değindiği konuşmasında, “Silivri Belediye Başkanı olarak sizlere hitap etmenin onurunu gururunu yaşıyorum. Zor, çetin, meşakkatli bir süreç yaşadık. Şunu biliyorum ki Mutlu Başkanımla, Zafer Başkanımla ve sizlerle bir aile gibi, kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla hiçbir zaman birbirimize küsmeden, ufak tefek problemleri içimize atarak, engelleri bir bir atlayarak çalıştık. Teşkilatlarımızın üzerine düşen görevi yaptığını düşünüyorum. Mutlu başkanımla hiç bir konuda iki defa konuşmadık, yaşanacak süreçleri konuşmadık, aynı hassasiyeti gösterdik, Cumhur İttifakı’nı şahsi çıkarların öncesinde tuttuk. Şahsi münakaşaları Cumhur İttifakımızın önüne geçirmedik. İnanmayanlara inat azimle yürüyen iki teşkilat, iki ilçe başkanı, çok kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler ile bir çalışma neticesinde sonuç aldık. Şimdi yapmamız gereken bu birlikteliği, beraberliği koruyarak önümüzdeki süreci de beraberce götürmek. Herkesin belediye başkanı olacağımı ifade ettim. Kimseyi kayırmayacağım, kollamayacağım ama burada harcanan emekleri çabaları görmezden gelmeyeceğim. Her birinizin gösterdiği emek benim için çok önemli. Örnek belediyecilik anlayışı ile bu şehri yönetmeli, bu borcumuzu ödemeliyiz. Basit dokunuşlar ile güzel işler yapacağımızı biliyorum. Birçok projemizin altına imzamızı atacağız. Her birinize en kalbi duygularımla, muhabbetle, şükranlarımı sunuyorum sonsuz teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ziyaret anısına Başkan Yılmaz’a Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul fethini anlatan tablo hediye etti.