Başkan Yılmaz Ankara'da temaslarda bulundu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara'da önemli temaslarda bulundu.

Başkan Yılmaz Ankara'da temaslarda bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüşmek üzere gittiği Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Volkan Yılmaz, ilçede gerçekleştirmeyi planladığı projeler ve aciliyet bekleyen konular hakkında bakan Kurum'a bilgi verdi. Özellikle kentsel dönüşüm ve deprem konuları hakkında detaylı bir toplantı yapan başkan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile: "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'u ziyaret ederek ilçemizin sorunları, deprem konusu ve kentsel dönüşüm çalışmalarımız üzerine sohbet ettik. Yakın ilgilerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bakanlığın ardından MHP Genel Merkezine giderek Dr. Devlet Bahçeli ile görüşen Volkan Yılmaz, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek hayır dualarını aldım. Allah sağlıklı ömürler nasip etsin. Liderimizin Silivri’mize selamları var." dedi.

Başkan Yılmaz Ankarada temaslarda bulundu

Genel Merkezde bir süre kalan ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ardından TBMM'de MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak daha sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'i ziyaret etti.

Başkan Yılmaz Ankarada temaslarda bulundu