Başkan Yılmaz'dan Ülkücü Şehitleri Anma mesajı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı

Başkan Yılmaz'dan Ülkücü Şehitleri Anma mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmaz mesajında; “Milliyetçi-Ülkücü Hareket, yıkılmaz bir kale gibi sağlam temeller üzerine kurulmuş, geçmişinde binlerce şehidi olan kutsal bir harekettir.

Vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğünü canı pahasına savunan, fedakâr ve cefakâr şahsiyetlerin oluşturduğu mukaddes bir sorumluluktur. Türkiye’nin güvencesi ülkücüler, hangi şart ve koşulda olursa olsun devleti ve milleti için her zaman göreve hazır olmuşlardır. 

Unutmamalıdır ki ülkücüler, Türk milletinin düşmanlarına karşı meydan okuyan, şanlı Türk bayrağımızın dalgalanması, toplumun huzur ve refahı için canından geçen vazgeçebilen kahramanlar ordusudur. Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Çakıroğlu’na kadar ülküsü için gözünü kırpmadan toprağa düşen şehitlerimizin manevi hatıralarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

Binlerce şehit vermiş olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket “Lider Ülke Türkiye” hedefine mutlaka ulaşacaktır. Bir ülkünün peşinde 50 yıl geride kaldıysa, geçmişe duyduğumuz özlem gibi, gelecekteki umudumuz da her geçen gün artmaktadır. Çünkü bizim davamız sen ben davası değil, devlet-i ebed müddet davasıdır. 

Hayatlarının baharında vatan, bayrak ve Kur’an için toprağa düşmüş bütün ülkücü şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk-İslam değerlerini savunurken hayatlarını kaybetmiş ülküdaşlarımızı, tüm aziz şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i ve Gün Sazak Bey’i minnet ve şükranla anarken, cenabı Allah'tan hepsine rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.