Başkan Yılmaz: 'Kadın Varsa Başarı Vardır'

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz: 'Kadın Varsa Başarı Vardır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında günün anlam ve önemine değinen Başkan Yılmaz, “Kadın elinin değdiği her iş başarıya ulaşır. Bizim başarımızda da Silivrili kadınlarımızın çok büyük katkısı var.” diyerek, şu ifadelere yer verdi: “Ailemiz bizim her şeyimizdir. Bir aileyi ayakta tutan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak koruyup kollayan ise kadındır. Varlıkları ile bizlere güç veren kadınların elinin değdiği her iş başarıya ulaşır. Daha güzel bir Silivri için göreve talip olduğumuzda, önce Silivrili hanımlarımıza kollarımızı açtık ve ‘Kadınlarımızın desteği ile mutlu Silivri'yi inşa edeceğiz’ dedik. Göreve geldiğimiz andan itibaren kadınlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Çünkü biz biliyoruz ki yatırım ve hizmetlerimizi anlamlandıracak olan insandır; kadın ve çocuklar ise bizim en kıymetlimizdir. Mutlu çocuk, mutlu kadın, mutlu aile, mutlu bir Silivri demektir.

Değerli hemşehrilerim, şanlı tarihimize baktığımızda kadının fedakârlığını ve cesaretini çok açık bir şekilde görmekteyiz. Nene Hatun’lar, Kara Fatma’lar, Şerife Bacı’lar vatan, millet ve bayrak için canlarını ortaya koymuş, cesaretleri ile dünyanın takdirini kazanmışlardır. Bu sebeple bizler de kadınlarımıza hak ettiği değeri ve saygıyı her zamankinden daha fazla göstermek mecburiyetindeyiz. Çünkü kadın; anadır, eştir, merhamettir, vicdandır.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehit anneleri başta olmak üzere hayatımızın her alanında bizlerden desteklerini esirgemeyen, varlıkları ile bizlere güç veren bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dolu günler diliyorum.”