Bay Bilici'nin özel konukları vardı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Küpe FM'de Bay Bilici'nin konukları özel bireyler Atilla, Seda ve Türkiye Beyazay Derneği Silivri Şube Başkanı İsmail Tuna idi.

Bay Bilici'nin özel konukları vardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Küpe FM’de Bay Bilici’nin konukları; özel bireyler Atilla, Seda ve Türkiye Beyazay Derneği Silivri Şube Başkanı İsmail Tuna idi.

Özel konuklar Seda ve Atilla kendilerini tanıttılar, bir günde neler yaptıklarını anlattılar, isteklerini ifade ettiler. Bay BİLİCİ ile keyifli bir sohbet havasında geçen programda Atilla şarkı söyledi ve Seda ile düet yaptı. Beşiktaşlı Atilla Bay BİLİCİ için bir gün Galatasaraylı oldu ve Galatasaray Kulübünü ziyaret etmek istediğini söyledi. Özel bireylerin radyo programındaki rahat tavırları çok etkiliciydi.

Tuna, Türkiye Beyazay Derneği’nin tarihçesi, vizyon-misyonu, hizmet alanları, yapılan projeler, Beyazay’  ın yurtiçi- yurtdışı şubeleri hakkında bilgi verdi. Silivri Beyazay’ın yakında özel bireylerin aileleri ile ilgili örnek olacak çalışmalar yapacağını belirtti.