Beşir Derneği Silivri Temsilciliği Açıldı

Gönüllülük esasıyla kurulan ve hizmet ağı günden güne genişleyen Beşir Derneği'nin Silivri Temsilciği hizmet ofisi açıldı.

Beşir Derneği Silivri Temsilciliği Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gönüllülük esasıyla kurulan ve hizmet ağı günden güne genişleyen Beşir Derneği’nin Silivri Temsilciği hizmet ofisi açıldı.

Açılış törenine Silivri Belediye Başkan Vekili Hakan Sefa, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Beşir Derneği Genel Sekreteri  Fatih Sarıyer, Beşir Derneği 11 Merkez sorumlusu Ömer Bostan, Semerkant Vakfı Silivri Temsilcisi İbrahim Aras, İşadamı Ferhat Çetin, Tümsiad yönetim kurulu üyesi Bayram Sarıyıldız ve vatandaşlar katıldı.

Program İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur-an tilavetiyle devam etti. Programın açılış konuşmasını Derneğin Silivri Temsilcisi Hasan Yetim yaptı. Yetim yaptığı konuşmada “Derneğimize bir yenisini daha katmanın heyecanını yaşıyoruz. Beşir Derneği olarak her ihtiyaç sahibine koşan derneğimizin gönülleri en hızlı en güvenilir olmak için çaba sarf ediyoruz. Bu sebepler bizlere destek veren Silivrili hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz ”dedi.

Kamu yararına hizmet eden dernek statüsüne geçtiklerini belirten Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyer yaptığı konuşmada “Gönüller yapmak sloganıyla 2004 yılında kurulan derneğimiz 2011 yılında Uluslar arası yapmış olduğu faaliyetlerle vizyon ve misyonunu geliştirmiş 55 ülkede faaliyet gösterebilen ve 242 temsilciliği ile Türkiye içerisinde aktif bir rol alan insani yardım organizasyonudur. Buranın açılmasına vesile olan arkadaşlarımızın bu iyilik bayrağını burada dalgalandırdıkları için şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş’ın yapmış olduğu duanın ardından derneğin açılış kurdelesi kesildi.