Birim Müdürleriyle toplantı yaptı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, birim müdürleri ve sorumlularıyla kurum içi bir toplantı gerçekleştirerek, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Birim Müdürleriyle toplantı yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi’nin birim müdürleri ve sorumluları, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın gerçekleştirdiği toplantıda bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Bilici, Ayhan Otlatıcı, Zafer Ercan ve Başkan Koordinatörü Mehmet Has’ın da katıldığı toplantıda yapılan hizmetler değerlendirildi.

Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, insan odaklı belli başlı projelerinden bahseden Başkan Işıklar, birimlere gelen tüm vatandaşların bu hizmetlerden haberdar edilmesi gerektiğini ifade etti. Gıda Bankası, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Kariyer ve İstihdam Ofisi, Tarımsal Araştırma Çalışmaları ve Kültür Merkezi’nin çalışmalarını çok önemsediğini belirten Işıklar, “Bu beş yapıyı oluşturduk ve şimdi bu yapıları büyüterek, sürdürebilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu sosyalizasyon projelerini aynı anda yürüten bizden başka belediye yok. Biz insanlarımızın ihtiyaçlarını görüp, ona çözüm yolları bularak, bir adım önde gitmek zorundayız. Bu konuda sizlerin üzerine de çok önemli görevler düşüyor. Sadece kendi biriminizde sürdürdüğünüz işlerinizin dışında, diğer birimlerle de koordinasyon içinde hareket etmeli, yapılan hizmetlerden mutlaka haberdar olmalısınız. Böylece vatandaşlarımızı hizmet alacağı doğru noktaya yönlendirmiş olacağız” dedi. İş disiplini ve iş gücü planlamasının da çok önemli olduğunu belirten Başkan Işıklar, personelin giriş- çıkış saatinden, vatandaşlara olan yaklaşımına kadar her şeye dikkat edilmesi yönünde müdürlerine uyarıda bulundu. Başkan Yardımcılarına ve birim müdürlerine güvendiği mesajını veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurum içi toplantıların sıklıkla yapılacağının altını çizdi.