BMW Golf Cup International Türkiye elemeleri

26-29 Eylül tarihlerinde 200'ün üzerinde oyuncunun katılımı ile Silivri Klassis Golf & Country Club'da gerçekleşecek.

BMW Golf Cup International Türkiye elemeleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 gün ön eleme ve 1 gün final turu olmak üzere 4 gün sürecek turnuvada yarışmacılar hem Phuket'te gerçekleşecek dünya finali için hem de Yeni Bmw 4 Serisi ödülü için yarışacaklar.

BMW Golf Cup, en iyi golf oyuncularını bir arada getiren amatör bir golf turnuvası olmanın ötesinde, 50 farklı ülkede, 1,000'e yakın turnuvayı içermesi ve 31 senedir düzenleniyor sebebiyle dünyanın en büyük amatör golf turnuvası ünvanına da sahiptir.

BMW Golf Cup International Türkiye elemeleri 2006 yılından beri devam etmektedir. Bu sene 26-29 Eylül tarihleri arasında Silivri Klassis Golf & Country Club'da 18 çukurlu bir sahada gerçekleştirilecektir.

Kadınlar, Erkekler A ve Erkekler B Kategorileri birincileri, 10-15 Mart 2014 tarihinde Borusan Otomotiv'in misafiri olarak, Türkiye'yi temsilen Phuket Thailand'daki Blue Canyon Country Club'da yarışacaklar. 29 Eylül' günü yapılacak final turu bu sene büyük bir rekabete sahne olacak. Çünkü finalistler "Hole in one' ödülü için yarışacaklar. 9 numaralı deliği tek vuruşla geçmeyi başaran yarışmacı ise Türkiye'de henüz lansmanı yapılacak olan yepyeni bir Bmw 4 Serisi'nin sahibi olacak.

Estetik çekiciliğin ve gücün sembolü Yeni Bmw 4 Serisi Coupé tamamen sürüş keyfi için tasarlandı. İsminde geçen "4' ise Bmw'de daha da sportif modellerin yer aldığı yeni bir çağın habercisidir. Bu yıl sekizincisi düzenlecek Bmw Golf Cup International Türkiye elemeleri süresince test edilebilecek Yeni Bmw 4 Serisi Coupé, katılımcılar ve izleyiciler için turnuvayı daha da özel bir noktaya taşıyacak.

Golf sporunu uzun yıllardır destekleyen Bmw ve Bmw Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv Bmw marka değerlerine sadık kalarak bunu Türkiye'de de gelenekselleştirmiş ve keyifli turnuvalara imza atmıştır.

otomobilgazetesi.com