Bu proje Türkiye'de bir ilk

Okul Kantinlerinde Ruşeymli ekmek projesi ile ilgili olarak İstanbul Kantinciler Esnaf Odası ile Silivri Belediyesi protokol imzaladı.

Bu proje Türkiye'de bir ilk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan Okullarda Ruşeymli ekmek projesine İstanbul Kantinciler odasından tam destek geldi. İmzalanan protokolle Silivri’de bulunan tüm okul kantinlerinde Ruşeymli ekmekler satılacak. Protokol töreninde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “bizim amacımız bu ekmeğin üretilmesini ve satılmasını sağlamak. Tanıtımını yapmak ve ihtiyaç olduğunu anlatmak, bu anlamda İstanbul Kantinciler odasına teşekkür ederim. Bu projeye destek vermeleri cesaretlendirdi bizleri, amacına uygun olduğunu düşünüyoruz.110 tane okulumuz var Silivri’de, bu okullarda yaklaşık 30 bine yakın çocuğumuz sağlıklı beslenmenin mümkün olduğunu, bununda bizim görevimiz olduğunu biliyoruz. Biz bu işe sosyal sorumluluk olarak başladık umarım ve dilerim ki İstanbul’un her yerinde Türkiye’nin her yerinde böyle bir çalışma yapılır, biz bu projeyi okul okul dolaşarak anlattık. Meslek kuruluşları ile beraber hareket etmenin faydasını şimdi daha iyi göreceğiz.”dedi

Silivri Belediyesinin bu projesine referans olacaklarını belirten İstanbul Kantinciler Esnaf odası Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Osmanoğlu “Bu güzel projeyi hayata geçirmişsiniz. Ülkemizin her noktasında yapılması gereken bir çalışma. Bizler Silivri Belediyesine referans olacağız. Kantinlerimizde Ruşeymli ekmekleri satacağız. Çok faydalı bir proje, inşallah hayırlı uğurlu olur. İstanbul’da burada Silivri’de başladık inşallah diğer ilçelerde de yayılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Çünki yaptığınız hizmet İnsan sağlığı içindir.”dedi.

İmzalanan protokolün ardından tören sona erdi.