'Çalışan Gazeteciler'i unutmadılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Silivri'de bir çok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu medya mensuplarını ziyaret etti. Gazetecilerin gününü kutlayan ve basını yalnız bırakmayan bir çok kuruluş ve temsilcisinin ortak sesi 'özgür ve tarafsız yayıncılık' temennisi oldu.

'Çalışan Gazeteciler'i unutmadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Silivri'de bir çok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu medya mensuplarını ziyaret etti. Gazetecilerin gününü kutlayan ve basını yalnız bırakmayan bir çok kuruluş ve temsilcisinin ortak sesi "özgür ve tarafsız yayıncılık" temennisi oldu.

 

Silivri Haber Ajansı'nı ve bölgedeki basın-yayın kuruluşlarının haber merkezlerini ziyaret ederek gazeteciler gününü kutlayanlar arasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Selahattin Öpçin ve ekibi, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, THD ilçe başkanı Doğan Filiz ve ekibi, işadamı Süleyman Toygar, Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği İstanbul şube başkanı ve Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi aday adayı Aysun Toygar, CHP Silivri ilçe başkanı Mümin Tuğlu, CHP Basın Müşaviri Tolga Emek, CHP Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur ve ekibi, Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri şube başkanı Av. Süleyman Yalçıntaş ve ekibi, MHP Silivri Belediye Başkan adayı Fatih Kınalı ve ekibi, Kamu-Sen Silivri Temsilcisi Nurullah Arıkan, Mimarsinan Mahallesi Muhtar adayı Hayrettin Aksu yer aldı.