Cem Evi inşaatına yaza kadar başlanıyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alevi Kültür Derneği Silivri Şubesi’nin yeni Başkanı Mahmut Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cem Evi inşaatına yaza kadar başlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Süheyl Kırkıcı ve Nazif Konuk ile birlikte Alevi Kültür Derneği Silivri Şubesi’ni ziyarette bulundu. Şube’nin yeni Başkanı Mahmut Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar dileyen Başkan Işıklar; Şube’nin eski Başkanı Tamam Köroğlu’na da çalışmaları için teşekkür etti.

 

“CEM EVİ İNŞAATINA YAZA KADAR BAŞLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği ziyarette şunlar söyledi; “Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Biz, uygar, demokratik, laik değerlere önem veren, geleneğimizi, göreneğimizi koruyan, inançlara saygılı her türlü demokratik yapıyı destekliyoruz. İnançlarımızı da özgürce ifade edebilme noktasında, fiziki şartları oluşturmamız şart. İlçemize Cem Evi kazandırma konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yaşadığımız süreçleri hepimiz biliyoruz. İlçemizde yeni bir planlama dönemi başladı. Yaza kadar Cem Evi’nin temelini atmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmaları hep birlikte yapacağız. Binanın temelini de attıktan sonra, biran evvel tamamlayarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz duruma getirmeyi planlıyoruz. Sizlerin de, vakıf üyelerinin de bu konuda bizlere destek olacağınızdan şüphemiz yok. Bu dayanışmayı beraber sergileyerek amaçladığımız bu işleri hayata geçiririz diye düşünüyorum. Ülkemizin aydınlanması, fakirlikten, fukaralıktan kurtulması, inançlarımızı özgürce ifade edebilmemiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın da, Cem Evi ile ilgili planlamalar ve teknik açıdan bilgi verdiği ziyarette,  Alevi Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Mahmut Dinçer teşekkür ederek, memnuniyeti dile getirdi.