CHP Silivri Uyarıyor

Silivri CHP İlçe Başkanlığı, sosyal medya ve paylaşım sitelerinde, kendi isimlerinin kullanıldığı sahte hesaplara karşı kullanıcıları uyardı. İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İlçe Örgütü'nün tek resmi hesabının bulunduğu ve bunun haricinde gelen paylaşım ve mesajlara karşı uyanık olunmasını istedi.

CHP Silivri Uyarıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Son zamanlarda özellikle gençler tarafından sıkça kullanılan sosyal medya ve paylaşım siteleri, siyasetçilerin de ilgi odağı oldu. 7 gün 24 saat kullanıcılarıyla iletişim halinde kalma ve etkinlik ve duyurularını paylaşma imkanı veren bu sitelerden kitle iletişim aracı olarak faydalananlar arasına, Silivri CHP İlçe Örgütü de katıldı. Yükselen sosyal medya sitesi Twitter'da oluşturulan resmi hesapları ile, partinin programlarını, çalışmalarını, duyurularını ve basında yer alan haberleri takipçileriyle paylaşmaya başlayan Silivri İlçe Örgütü, ayrıca vatandaşlarla da buradan mesajlaşabiliyor, soruları cevaplayabiliyor. 

Ancak, CHP Silivri İlçe Başkanlığı, zaman zaman farklı isimlerin de başına geldiği gibi, sahte hesaplardan ve kullanıcılardan şikayetçi. Son zamanlarda, kimliği bilinmeyen bazı kişi ve kişilerin, "CHP Silivri" ismi altında, partiyi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile, seçim çalışmalarını ve projelerini alaycı bir dille işleyen profiller açtığını ve mesajlar gönderdiğini belirten CHP Silivri İlçe Başkanlığı, resmi onaylı olmayan hesaplar ve profiller dışında, başka kullanıcılardan ve isimlerden gelen mesaj ve duyuruları ciddiye almamaları için kullanıcıları uyardı. CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve vatandaşlara daha rahat ulaşabilmek amacıyla tüm kitle iletişim araçlarını etkin biçimde kullanacaklarını belirterek, vatandaşların da takip ettikleri ve mesajlaştıkları isimlerin onaylı olmasına dikkat etmelerini istedi. Şahin, bu tip sahte hesaplar hakkında yasal işlemlerin başlatılacağını da duyurdu. 

CHP Silivri İlçe Örgütü'nün resmi ve onaylı Twitter hesabına, www.twitter.com/silivrichp adresinden ulaşabilirsiniz.