Chp’li Adaylardan Anneler Günü Mesaisi

CHP Bölgemiz Milletvekili Adayları Yegane Güley ve Kenan Şimşek, Kavaklı Mahallesi ve Silivri Sahili’nde Anneler Günü nedeniyle ziyaretlerde bulundu, ev toplantıları gerçekleştirdi.

Chp’li Adaylardan Anneler Günü Mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Anneler Günü nedeniyle dün Silivri’de bulunan CHP’li Milletvekili Adayları Yegane Güley ve Kenan Şimşek, sabah gerçekleştirilen Sandık  eğitimin çalışması ardından, tam gün mesai yaparak halkla bir araya geldi. İlk olarak Kavaklı Mahallesi’nde kapı kapı dolaşarak, mahalleli kadınların Anneler Günü’nü kutlayan ve karanfiller dağıtan CHP’li Milletvekili Adayları, CHP İlçe Kadın Kolları ve İlçe Yönetim Kurulu yöneticileri ile birlikte beldede adım atılmadık sokak bırakmadı.Kavaklı  Mahalle, Örgüt sorumlusu Cemile Paçalı’nın eşlik ettiği Kavaklı turunun ardından, Silivri’e Mimarsinan Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunan CHP’li adaylar, mahalleli kadınlara Anneler Günü’nde en anlamlı hediye olan, “Aile Sigortası” nı anlattı. CHP iktidarında her aileye aylık en az 600 TL yardım yapılacağını anlatan CHP’li adaylar, bu paranın ailede kadının banka hesabına yatırılacağını söylediler.

CHP’li Milletvekili Adayları Güley ve Şimşek, daha sonra İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ile birlikte, Silivri Sahili’nde dolaşarak, Silivrili annelere karanfil hediye etti ve sohbet etti.