Çiftçilerden Kaynarca'ya Teşekkür Plaketi

Silivri Önder Çiftçi Derneği Başkanı Turgay Sakarya, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Çiftçilerden Kaynarca'ya Teşekkür Plaketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle Mega Saray Tesisleri’nde yemek düzenlendi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri de yemeğe katılarak, Silivrili çiftçiler ile birlikte oldu. Silivri Önder Çiftçi Derneği Başkanı Turgay Sakarya, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’ya teşekkür plaketi takdim etti.

 

BİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ

Gecede davetlilere hitap eden AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, “Bize düşen ne görev varsa, elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” mesajı verdi.

2B Yasası’nın mecliste kabul edildiğini hatırlatan Kaynarca, “2B Yasası’nın kabul edilmesi ile milele devlet arasındaki ihtilaf ortadan kalkacak. Yüzde 95’i tarım alanlarından oluşan 2B arazilerinden sağlanacak gelirin yüzde 90’ı kentsel dönüşümde, yüzde 10’u da orman köylerinin kalkındırılmasında kullanılacak” dedi. Kaynarca, Önder Çiftçi Derneği’nin kurucu başkanı Ahmet Dağlı ve Silivri Ziraat Odası eski Başkanı Rıdvan Gümüşoğlu’nu rahmetle andıklarını belirtti, derneğin mevcut başkanı Turgay Sakarya için “Gönlümüzde ayrı bir yeri var” ifadesini kullandı.