Çilli'de yeni dönem heyecanı

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı Silivri'nin ilk ve tek özel Anaokulu olan Çilli Anaokulu ,Eğitim ve Öğretim yılına merhaba dedi.

Çilli'de yeni dönem heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri’nin Bakanlık onaylı ilk ve tek özel Anaokulu olan, Çilli Anaokulu Eğitim ve Öğretim yılına merhaba dedi.Bu yıl 3-4-5 yaş gruplarından oluşan sınıflarıyla toplam  85 öğrencisi yeni Eğitim yılına  iddialı başladı.

 

Okul kurucularından Gülgün Narinç ve Ayça Erkmen Kışlalı ,geçen yıl ilk mezunlarını verdiklerini, yeni dönem de de yeni katılımlardan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Gülgün Narinç ,Toplumsal değerlere ve öz güvene sahip çocuklar yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek “Özel Çilli Anaokulu olarak  yaş gruplarına göre haftada 5 gün İngilizce eğitimi, satranç, drama, modern dans- bale, müzik, Halk oyunları ve Jimnastik dersleri veriyoruz.Branşında uzman öğretmenlerle eğitim sunuyoruz. Ayrıca okulumuzda haftada 2 gün özel pedagog gözetiminde çocukların gelişimini ve yeteneklerini keşfetmeleri sağlıyoruz. Görsel Eğitimi desteklemek amaçlı her ay Bakırköy tiyatro grubu okulda çocukları gösterilerle destekliyoruz. Özel Çilli Anaokulu olarak yıl içinde belirli dönemlerde okul öğretmenlerini çeşitli formasyon eğitimleriyle destekleyerek kaliteli bir eğitimi amaçlıyoruz.Ayrıca geçen yıl başlattığımız sosyal sorumluluk projelerinin bu Eğitim ve Öğretim yılında da öğrenci veli ve Okul Aile birliği çalışmaları kapsamında devam edecek”dedi

 

Ayşe Erkmen Kışlalı “Güvene dayalı Eğitim kurumumuzun,Okul veli ve öğrenci işbirliği kuvvetli temeller üzerine kurduk, bundan dolayı  okulumuza duydukları güvenden ve yoğun talepten dolayı, tüm velilerimize teşekkür eder,Eğitim ve Öğretim yılımızın hayırlı olmasını diyoruz”dedi (ÖDG-YE)