Cumhuriyet coşkusu çelenk sunumuyla başladı

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla tüm yurtta ve Silivri'de bir gün öncesinden Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Cumhuriyet coşkusu çelenk sunumuyla başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla tüm yurtta ve Silivri'de bir gün öncesinden Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Atatürk Meydanı'nda yapılan çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Ali Partal, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Çokbüyük, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Oğuz Özyaral, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Güngör Kıraslan, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Vatan Partisi İlçe Başkanı Latif Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Okul Müdürleri ve öğretmenler, AK Partili ve CHP'li İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, ADD Silivri Şube Başkanı Süleyman Yalçıntaş, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Gülgün Narinç ve yönetim kurulu üyeleri, gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP, MHP, İYİ PARTİ, VATAN PARTİSİ, ÇYDD VE ADD DE ÇELENK SUNDU

Her resmi bayramda olduğu gibi törenin tamamlanmasının ardından CHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği de Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. MHP Silivri İlçe Teşkilatı da bu bayram resmi törenden sonra Atatürk Anıtı'na çelenk sunanlar arasındaydı.