ÇYDD yeni yerinde 20.yılını kutladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, bağışçıları tarafından satın alınan ve Silivri'de derneğin merkezi olacak olan yeni yerinde 20.yılını doldurmanın heyecanını üyeleri ve davetlilerle paylaştılar.

ÇYDD yeni yerinde 20.yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, bağışçıları tarafından satın alınan ve Silivri’de derneğin merkezi olacak olan yeni yerinde 20.yılını doldurmanın heyecanını üyeleri ve davetlilerle paylaştılar.

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin 25.yılı, Silivri’de de 20.yılını doldurması ve bağışçıların satın almış olduğu yeni dernek binasının açılışına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ÇYDD Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aysel Akbulut, Silivri Rotaract Kulübü Başkanı Yeliz Akbulut, CHP Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılışta derneğin Silivri’deki faaliyetlerini anlatan bir konuşma yapan ÇYDD Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu bağışçılara ve davetlilere teşekkür etti.

ÇYDD Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel de yaptığı konuşmada dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çekilel konuşmasında “Devrimlerin, Cumhuriyetin değerlerinin, eğitimde fırsat eşitliğinin, kadın erkek eşitliğinin, insan onuruna saygının hakim olacağı bir Türkiye için bir araya geldik. Bir ortak paydadan hareket ederek gönül birliği içinde, umutla ve heyecanla yaptığımız başlangıç olumlu sonuçlar verdi. Binlerce gencimize verdiğimiz eğitim desteği, onların yaşamında derin izler bıraktı, onlarda sıcak duyguların yerleşmesini sağladı.”dedi.

Program sonunda ÇYDD ‘ne bugüne kadar destek olanlara plaket ve çiçek takdim edildi.