Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Seminer

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Bünyesinde bulunan Silivri Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hükümlülere yönelik 'Ailenin önemi, Ailede kadın ve erkeğin rolü' konulu seminer düzenlendi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Seminer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Nikâh ve Toplantı salonunda düzenlenen seminerin açılış konuşmasında Denetimli Serbestlik müdürü Vedat Zencir Denetimli serbestlik sistemi ve müdürlüğün çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun konuşmasında Türk toplumunda ailenin önemli bir yeri olduğunu, ailenin temellerinin sağlam atılması gerektiğini, ülkemizin huzuru ve güvenliği için ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sağlıklı ailelerde yetişmesi gerektiğini vurguladı. Başsavcı Dursun konuşmasının sonunda seminer salonunun temini için Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a, sunumlarından dolayı İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş’a, İstanbul Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğünden Psikoloğ Simla Metiner'e,  Denetimli serbestlik Müdürü Vedat Zencir'e, emeği gecen herkese ve yükümlülere teşekkür etti.

 

5402, 6291 ve 6411 sayılı yasa kapsamında ceza infaz kurumundan salıverilen ve denetimli serbestlik tedbiri altına alınan hükümlülerin topluma kazandırılması ve yaşayış tarzlarının iyileştirilmesi amacıyla düzenlenen seminerde,  ailenin hem sosyal hem de manevi yönden önemi hakkında bilinçlendirilmesi hedeflenmiştir. "Ailenin önemi, Ailede kadın ve erkeğin rolü" konulu seminere Denetimli serbestlik Müdürlüğü personeli ve 61 yükümlünün katılımıyla gerçekleştirildi.