Doğan Hızlan: Silivri'nin kalitesi artıyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan'ı Silivri'deki evinde ziyaret etti. Çalışmalarından dolayı Işıklar'ı tebrik eden Hızlan, 'son 3 yıl içerisinde daha kaliteli bir insan topluluğu Silivri'yi tercih eder oldu' dedi.

Doğan Hızlan: Silivri'nin kalitesi artıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bayram tatilini Silivri'de geçiren Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve edebiyat eleştirmeni Doğan Hızlan'ı evinde ziyaret etti.

"Edebiyat Dünyasının Cumhurbaşkanı" olarak anılan Hızlan ile yaklaşık bir saat sohbet eden Işıklar, Ünlü Gazeteci'ye Silivri tarihini anlatan kitaplardan hediye etti.

Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan kitapları ilgiyle inceleyen Hızlan, ilçedeki sosyoekonomik ve kültürel gelişmeye dikkat çekti.

25 yıldan bu yana yaz aylarının bir bölümünü Silivri'de geçirdiğini belirten Doğan Hızlan, "Rahmetli annem ile birlikte aldığımız evimizde dinleniyorum. Son 3 yıl içerisinde Silivri çok değişti.Gerek günübirlik gerekse yazlık amacıyla Silivri'yi tercih eden insanların sosyal ve kültürel düzeylerinde bir yükselme dikkatimi çekiyor. Gittikçe daha kaliteli bir insan topluluğu Silivri'yi tercih eder oldu. Arabaların marka ve modelleri, insanların kıyafetleri, konuşma şekilleri ve kültürel düzeyleri; Silivri'nin kooperatif kenti değil bir marka kent olma yolunda hızla ilerlediğini gösteriyor" diye konuştu.