Ek Ders Ücretleri Soma'ya

Manisa Soma'da yaşanan maden faciasına bir protesto eylemi de Eğitim-İş Silivri Temsilciliği'nden geldi. Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleşen eylemde yaşanan olayın bir kaza değil cinayet olduğuna vurguda bulunuldu.

Ek Ders Ücretleri Soma'ya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Manisa Soma’da yaşanan maden faciasına bir protesto eylemi de Eğitim-İş Silivri Temsilciliği’nden geldi. Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleşen eylemde yaşanan olayın bir kaza değil cinayet olduğuna vurguda bulunuldu

EĞİTİM-İŞ Silivri Temsilciliği, bugün saat 17.30’de Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirdiği protesto eylemiyle Manisa Soma’da yaşanan maden faciasını lanetledi. Eğitim-İş Silivri Şubesi Başkanı Sanlı Taşkın burada yaptığı basın açıklamasında özellikle yaşanan facianın bir kaza değil cinayet olduğunun altını çizdi. Silivri’de faaliyet gösteren siyasi partiler ve STK’lar da eyleme destek sundular.

EK DERS ÜCRETLERİ SOMA’YA

Eğitim-İş Silivri Şubesi Başkanı Sanlı Taşkın ayrıca sendika olarak bir günlük ek ders ücretlerini toplayarak hayatını kaybeden maden işçilerinin yakınlarına vereceklerini ifade etti. 


Haberin videosu için alternatif link