Emniyet Genel Müdürlüğü teşekkür etti

Emniyet Genel Müdürlüğü, 15 Temmuz ve sonrasında gösterdiği azim ve fedakarlık için teşekkür etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü teşekkür etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet Genel Müdürlüğü, Özel Harekat Polisi alımı için açılan başvuruya, 285 bin kişinin müracaatta bulunduğunu belirtti. 15 Temmuz ve sonrasında büyük bir azim ve fedakarlık örneği gösteren Türk Milleti’ne teşekkür eden Emniyet Genel Müdürlüğü, 10 bin kişilik kontenjana yapılan 285 bin başvurunun da kendilerinin moral ve motivasyonunu yükselttiğini belirtti.
 
“285 bin rekor müracaat”
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:
“15 Temmuz gecesi, FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimine karşı hiç düşünmeden sokaklara dökülerek milli iradeyle seçilmiş meşru otoritenin emrinde görev yapan güvenlik güçlerimizle birlikte canları pahasına var gücüyle demokrasi mücadelesi veren Türk Milleti gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermişti.
Son olarak terörle mücadele başta olmak üzere vatanımızı her türlü tehlikeden korumaya kendini adamış kahraman Özel Harekat Polislerimizin arasına yeni katılacak olan 10.000 kişiden biri olmak için, 02/11/2016 tarihinde başlayan başvuruya 285 binlik rekor müracaatta bulunan vatandaşlarımız Teşkilatımızın yanında olduğunu bir kez daha hissettirmiştir.​
Bu yoğun ilgiyle bizlerin moral ve motivasyonunu artırarak cesaretlendiren yüce milletimizin fedakar evlatlarına şükranlarımızı sunarız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”