Emniyet Huzur toplantısı yaptı

Polis-Halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün her yıl düzenlediği Huzur Toplantısı bu yıl Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu'nda gerçekleşti.

Emniyet Huzur toplantısı yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Polis-Halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği Huzur Toplantısı bu yıl Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Silivri İlçe Jandarma Komutanı Veysel Fidan, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlanan toplantının ilk konuşmacısı İlçe Emniyet müdürü Mustafa Güntekin oldu. Emniyet Müdürlüğünce Silivri’de yaptıkları çalışmaları sunum eşliğinde davetlilere anlatan Güntekin meslek hayatında yaşadığı ilginç suç çeşitlerini anlattı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da toplantıda söz alarak tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarının altını çizerek, emniyet müdürlüğüne yapılan katkı ve desteklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Dursun’da yapmış olduğu konuşmada, Türk Ceza Kanununda yer alan ve toplantı içeriğini ilgilendiren konularda bilgi paylaşımında bulundu.

Silivri Kaymakamı Salih Keser’de yapmış olduğu konuşmada “Kurumlar arasında kopukluk olmadığı, birbirine destek olduktan sonra daha yaşanabilir bir ortam sağlamak bizim elimizde. Silivri’de yaşayan Suriyeli vatandaşların ikametgâhlarını bilsek de bir kısmı ülkemizin çeşitli yerlerinde yerleşmiş durumdalar. Sizden isteğim evinizin yakınında, mahallenizde yaşayan Suriyeli varsa onların bilgisini bizimle paylaşırsanız memnun olacağız.”dedi.

Toplantının sonunda asayiş sorunları, dilek ve temenniler dile getirildi.