En Güzel Bayramı Onlar Çizdi

Silivri Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Maxi Alışveriş Merkezi ortaklığında düzenlenen 23 Nisan Resim Yarışması'nın ödül töreninde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar 'Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımıza sevgi dolu bir dünya bırakmayı diliyor, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum' dedi.

En Güzel Bayramı Onlar Çizdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlileri kapsamında, Silivri Belediyesi, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Maxi Alışveriş Merkezi ortaklığında ‘23 Nisan Bayram Coşkusu’ konulu bir resim yarışması düzenlendi. Maxi Alışveriş Merkezi Çocuk Oyun Alanı’nda düzenlenen ödül törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eşi Esma Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Elif Bilici ve Emine Tarin, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

BİRİNCİYE BİSİKLET

150 resmin yarıştığı ‘23 Nisan Bayram Coşkusu’ konulu yarışmada, 29 resim ödül almaya hak kazandı. Yarışmada ilk dörde giren küçük ressamlara ödüllerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar verdi. Birinciliği kazanan Can Kızılateş’e bisiklet, ikinci olan Burak Yıldırım’a; üçüncü olan Hilal Asya Arkaz’a ve dördüncü olan Tunahan Dursun’a da alışveriş çeki hediye edildi. Ödül töreninde konuşma yapan Başkan Işıklar; “Milletimizin demokratik bir hayata kavuştuğu günün 91. Yıldönümü olan bugünü gönülden kutluyorum. Yarınlarımızın umudu olan, gözlerinde umut ışığı taşıyan çocuklarımıza sevgi dolu bir dünya bırakmayı diliyorum. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

DERECEYE GİREN DİĞER KÜÇÜK RESSAMLAR

Mansiyon ödülü alan diğer küçük yarışmacılara da ödülleri CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ile Belediye Başkanı Yardımcıları Elif Bilici ve Emine Tarin tarafından verildi. Alışveriş çeki kazanan küçük ressamlar sırasıyla şu şekilde; Suna Koçak, Doğukan Alacı, Samet Deniz, Yunus Deniz, Nisanur Sevindik, Sanem Dağlar, Bülent Dülger, Cengiz Güçlü, Selen Arıç, Hayrünisa Yazıcı, Beste Kaygın, Tolga Ertunç, Berke Ulutaş, Berna Akkul, Berra Karataşlı, Buse Kaygın, Gülizar Sinem Ünver, Dilara Altun, Edanur Hatipoğlu, Sıla Selçuk, Enes Pehlivan, Emirhan Gül, Beyza Uzuntaş, Ece Kilercioğlu, Nida Alpaydın.